2777
2789
عنوان

خونوادتون چطوری قربون صدقتون میرن❓🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 82 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان مرحومم بهم میگفت آهوی مامان 😢💔 بابای مرحومم میگفت عسل بابا😢💔

خدارحمتشون کنه روحشون شاد صلوات فرستادم براشون

این دنیا مال آدم خوبا نیست مال ادماییه که خوب بازی میکنن آقاهستم

ماهم محبت کردن رو کسی بهمون یاد نداد الانم بلد نیستیم به شوهر محبت کنیم و این قصه سر دراز دارد.....

باید زبون آدم بچرخه 

ماها که محبت کلامی صفره 😂تاالان

نمیدونم ازدواج کردم چه کنم🤣

واقعا کلام خوب معجزه میکنه.خیلی در روحیه من تاثیر داره 

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )

من بابام بهم میگه شاه دختر بابا،داداشمم حسودی میکنه😂😂

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

ناراحت نشید دیگه تا الان باید میپذیرفتین شرایطو

چرا ناراحت شم عزیزم پذیرفتنی نیس فقط پنهان کردنیه امشب دیگه نمیکشم پنهان کنم

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

باید زبون آدم بچرخه ماها که محبت کلامی صفره 😂تاالاننمیدونم ازدواج کردم چه کنم🤣واقعا کلام خوب معجزه ...

وقتی این همه سال نچرخیده بعد ازدواجم نمیچرخه 

امید، بهترین سرمایه ی زندگی است.

مامانم اگر رگ بد اخلاقیش نباشه بوسم میکنه میگه چقدر خوشگلی بابام که همش در حال قربون صدقه رفتنمه تو ...

منو این همه خوشبختی محاله

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

یه محبتی کنم به مامانم میگه خدا کنه بری کربلا. 

بابای خدا بیامرزمم که نگم چقد دوستم داشت بمیرم الهی 🖤

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂