2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری برای پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 99 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه دختر داشتم دوس داشتم بعدی پسر باشه ولی دنبال هیچ راهی نرفتم چون به نظرم ایما همش الکیه هر چی خدا بخواد همون میشه من الان باردارم و دختر دوم یه ماه دیگه دنیا میاد ولی الان دیگه مهم نیس برام فقط یادم بونش مهمه

ببین تغذیه نهایتا می‌تونه 65% احتمال جنسیت مورد نظر رو زیاد کنه 

هر کاری میخوای بکنی بکن ولی این عدد توی ذهنت باشه اگر نشد ناشکری نکنی و آمادگی داشته باشی 

ولی از نظر من بچه ها جنسیت شون یکی باشه خیلی بهتره براشون ، هرچند میل خود آدم اینه که هر دو تا جنسیت رو داشته باشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

۱۰۰ میلیون ناقابله😂

من همکارام این کارارو کردن و شد پسر

اما من شوهرم باهام همکاری نکرد 

شوهزت قرص جنسینگ قرمز بخوره

ژل رویال میخورد

من شنیدم زن باید رحمش خنک باشه یعنی عرق کاسنی بخور خودتون

بعد کیت تخمک گذاری بخر ذقیقا روز تخمک گذاری رابطه داشته یاشی میشه پسر 

من همکارم و خواهر شوهرم این کارارو کردن

از شهریور شوهرت ارده شیره بخوره

چه دکتری؟ کدوم شهره ؟

تهران .نمیدونم اسم دکترش چیه دقیق ولی این شوهرش گفته حتما میخوام دختر بشه وگرنه سقط میکنم دکتر اینو بهش گفته سه تومن میگیرم یه رژیمی میدم دختر شه تضمیمی