2777
2789

ایشون از سال ۱۴۰۱ یه دختر بزرگ رو به سرپرستی گرفته بنظرم خیلی جالبه که دقیقا مثل مادر و دختر واقعی قیافه هاشون به هم شبیه هست🥺😍

دختره حتی اسمش رو هم  خودش انتخاب کرده🤭💖 

من خودم توانایی شو ندارم مثل یه مادر واقعی با بچه ای که بچه خودم نیست رفتار کنم واااقعا بنظرم مسئولیت خیلی سنگین و حساسی رو به عهده گرفتن خودش و همسرش. خدا خیرشون بده من که خیلی برای اون بچه خوشحال شدم😍💖

نظر شما درباره به سرپرستی گرفتن بچه چیه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجرد بودم جو‌گرفته بودم‌می خاستم یه دختر بگیرم از بهزیستی بعد دیدم دست تنهام از پسش برنمیام خودم عروسی کردم بچه دار مه شدم گفتم خدایا شکرت بچه نگرفتم اخه خیلی برام سخته نگهداری بچه م.البته مال من هنوز نی نیه فک‌کن اون دختر بزرگ شده تربیتش شکل کرفته امیدوارم سخت نباشه واسه شون

من خودم از بچگی نمیخواستم بچه دار شم یعنی کلا مشکل بچه دار شدن داشته باشم 

که بتونم بچه پرورشگاهی بیارم 

الانم روی تصمیم هستم ولی وقتی مستقل شدم

جالبه الان مشکلی دارم که بماند چیه با اینکه ازدواج نکردم و نوجوانم ولی نمیتونم بچه دار شم در آینده اگه ازدواج کنم

من هنوزم روی اینکه یه بچه بیارم بزرگ کنم هستم

خیلی خوبه بنظرم🫠

به سلبریتی ها بچه های خوشکل و ترگل ورگل میدنطفلی یک دختر مجرد توی اصفهان را بهش پسر مبتلا به pc ...

واه مگه زوریه؟

پدرو مادر واقعیش چون مریض بود ولش کردن اونوقت انتظار دارن یه غریبه بچه مریض بزرگ کنه؟!

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

من مجرد بودم جو‌گرفته بودم‌می خاستم یه دختر بگیرم از بهزیستی بعد دیدم دست تنهام از پسش برنمیام خودم ...

البته بنظرم سختی های خودشو هم داره. مثلا میگن دختره تو بچگی سختی زیادی کشیده. خب خیلی باید براش زحمت بکشن تا به زندگی عادی برگرده🙂