2777
2789
عنوان

شیمی دهم

70 بازدید | 15 پست

سلام

شیمی دهم رو تجدید شدم یه راهکار میدید برای خوندنش که شهریور ۱۰ رو بگیرم

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالم داشتی از من بپرس هر سوال درسی داری میتونم بهت کنم درسای عمومی رشته ریاضی و تجربی و تخصصی های ...

دستتون درد نکنه

راستش رشتم ریاضییه و الان یازدهمم 

پارسال شیمی رو افتادم شهریور هم افتادم چون اسباب کشی داشتیم نشد خوب بخونم حالا موندم چه خاکی تو سرم کنم اگه دوباره شهریور هم بیوفتم

سایت قلم چی رایگانه پی دی افه سه تا فصل جداست یا توی سایت بنویسی صفحش بالا میاد کمه ولی خوبه

مممنونم از وقتی که گذاشتید 

دستتون درد نکنهراستش رشتم ریاضییه و الان یازدهمم پارسال شیمی رو افتادم شهریور هم افتادم چون اسباب کش ...

عزیزم چیزی نیست خوب الان که سر و سامون گرفت خونتون بشین تقسیم بندی کن کتاب درسی رو بخون دهمه پیش نیاز هم نداره اینجوری قطعا با نمره بالا قبولی از الان شروع کنی شاید با روزی پنج صفحه سه صفحه تمومش کنی

عزیزم چیزی نیست خوب الان که سر و سامون گرفت خونتون بشین تقسیم بندی کن کتاب درسی رو بخون دهمه پیش نیا ...

بله حتما شروع میکنم انشالله که پاس بشم