2777
2789
عنوان

دردسر من

207 بازدید | 19 پست

من حدود، چهارساله داخل حسینیه روستامون که شبیه باشگاه درست شده مربی ورزشم، یه انبار هم از اون موقع دست منه وسایلای ورزش مثل تشک و استپ و... داخلشه

، الان یه مربی جدید چن ماهه اومده داره کار میکنه و میخاد از انبار واسه وسایلاش استفاده کنه، شما بودین قبول می کردین؟ میترسم از وسایلای من برداره در نبودم، ولی قسم میخوره که کاری به وسایلای من نداره

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو انبار کمد ندارین؟ اگه داشتخ باشه خوبه

نه متاسفانه عزیزم

چیکار کنم واقعا نمیدونم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
ی لیست از وسایلت بنویس و بهش بگو این وسایل دست من امانته لطفا دست نزن

بهش گفتم کافی، نیس؟ 

نه لیست کنی خیالت راحت تره

🙏🌹

سرهمین موضوع بحث بزرگی باهم داشتیم و من اجازه ندادم از انبار استفاده کنه، بعد دیدم وسایلاش کف باشگاس دلم سوخت گفتم باشه، حالا خونوادم فهمیدن میگن کارت اشتباهه

یعنی دارم دیوونه میشم اساسی

ببین یا باید لیست بنویسی دو طرف امضا کنین

یا فیلم بگیری از تمام وسایل و با یه گوشی دیگه تاریخو نشون بدی و اون خانوم طرفتم باشه و بگی من اینارو امانت برشما میسپارم و بعدا همینطوری ازتون میخامشون

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟

کسی کمد اضافه نداره بده به شما؟

حالا مگه مربی ورزش نیست؟

خوب استفاده کنن و مراقب باشند. و سالم بزارن سرجاش چی میشه مگه؟

زیاد سخته نگیر عزیزم 

مردم دارن میلیاردی وقف میکنن اینا هم که مال ورزشگاه هست فکر کنم 

خوبه باهم کنار بیایید باهم دوست باشید بهتر می توانید کار کنید 

تا دشمن آموختی خوب نباشید همش وقتتون میره برای ذشمنی

کسی کمد اضافه نداره بده به شما؟حالا مگه مربی ورزش نیست؟خوب استفاده کنن و مراقب باشند. و سالم بزارن س ...

عزیزم من خودم وسایلامو خریدم به سختی، تنهایی