2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توربو دیگه کدومه؟ یعنی xu7p بدددنخوره‌؟

Xu7pواقعا آشغاله جوونیم دادم یکی خریدم ۰ اقد خرجش کردم و نمایندگی کتمان کرد مدرم دراومد 

سورن توربو با موتورef7 بخز 

Xu7pمشکلاتی مثل مشکلات دیسک صفحه واشر سرسلندر مشکل برق داره واقعا اذیتم کرد 

Xu7pواقعا آشغاله جوونیم دادم یکی خریدم ۰ اقد خرجش کردم و نمایندگی کتمان کرد مدرم دراومد سورن توربو ب ...

عزمزمه من ۷۰۰ میلیون تا ۷۵۰ پول دارم 

ی پارس تیوفایو بخرم بهتر نیست مثلا مدل ۹۶؟

Xu7pواقعا آشغاله جوونیم دادم یکی خریدم ۰ اقد خرجش کردم و نمایندگی کتمان کرد مدرم دراومد سورن توربو ب ...

زیاد از ماشین سر در نمیارم 

فقط ماشینی میخان باشه  ک خوب باشه  دوستم میگه پارس تیوفایو برداره  خیلی خوبه میگع موندم چیکار کنم

عزمزمه من ۷۰۰ میلیون تا ۷۵۰ پول دارم ی پارس تیوفایو بخرم بهتر نیست مثلا مدل ۹۶؟

پارس تیوفایو واقعا تا چند سال تنها خرجش روغن و بنزینه بخرید عالیه 

ولی کلا سراغ خانواده های موتورxu7نرید

پارس تیوفایو واقعا تا چند سال تنها خرجش روغن و بنزینه بخرید عالیه ولی کلا سراغ خانواده های موتورxu7ن ...

یعنی ۹۶ ارزش خرید داره؟ 

۱۲۰ هزارتا هم رفته 

نمیخام مشاینی بخرم بعد همش رو خرج باشه اعصابم خورد بشه

خرج پارس تیوفایو چقدر است.  متوسط یا گرونه ؟

یعنی ۹۶ ارزش خرید داره؟ ۱۲۰ هزارتا هم رفته نمیخام مشاینی بخرم بعد همش رو خرج باشه اعصابم خورد بشه ...

هزینه تعمیر موتورش بالاس 

ولی استحلاک ماهانش متوسط 

ولی اینم بگم به راحتی به تعمیر موتور نمیفته دیگه خیلی باید بهش فشار بیارین که خراب شه 

فقط اگه خواستین بخرید دریچه گاز سیمی ایسیو زیمنس بخزید