2777
2789
عنوان

دیگه نمیدونم با این شوهر نفهمم چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 39 پست
یعنی هیچ اوقات خوشی با هم ندارید؟

چرا داشتیم که ۳ تا آوردم اونم برا این بود که من نگم بریم بیرون . تا وقتی نگم همه چی خوبه ولی همین که میخام ابراز وجود کنم که بابا من زندگی ندارم من زندگیم واسه خودم نیست این یاغی و نفهم میشه.

اوقات خوشم همراهی با کاروان داره . یعنی هر جا بریم هر چی بخوریم باید خانوادش باشن و خوردنی ها بین همشون تقسیم شه

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 
چند روز باهاش سرسنگین باش

میگم یه هفته بیشتره که قهریم.  هیچی نگم هیچی نمیگه . دوباره حرف بزنم میگه طلاق و برو . 

خب خرم مگه بمونم . حیف بچه هام هستن وگرنه هر چه زودتر یه تف مینداختم تو صورتش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگم یه هفته بیشتره که قهریم. هیچی نگم هیچی نمیگه . دوباره حرف بزنم میگه طلاق و برو . خب خرم مگه بم ...

خب چرا نمیری؟؟من بچه یک ماهمو ول کردم و رفتم قهر دو روز بعد شوهرم و مامان باباش اومدن به غلط کردن . بچه عزیزه ولی چی از خودت و حوونیت مهم تره؟؟ شوهرم منو دوماه برد گزاشت خونه مامانش یه بهونه جور کردم با همشون دعوا راه انداختم و سلیطه بازی دراوردم الان دیگ خودش دوس نداره منو ببره نزدیکشون . یکم جربزه به خرج بدی بد نیست مرگ یبار شیون یبار طلاقتم داد مهریه تو ازش بگیر به ازای ۱۷سال سختی 

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

درد رو با تمام وجودم از تک تک کلماتتون حس کردم

عزیزم در اینکه مشکلات همه ما نتایج اشتباهات خودمون هست شکی نیست اما...

در موقعیت مشابه شما قرار داشتم ۱۵سال پیش حضانت تنها فرزندم رو گرفتم و طلاق گرفتم. مشکلات که یقه کسی رو بگیره ول کن نیست. هربار که درد بی پدری پسرم رو در جامعه بی شعور امروزی احساس میکنم میگم کاش هر چی بود تحمل میکردم و بچم فرزند طلاق نمیشد

ولی به نظرم میشه تحمل کرد به شرط اینکه هی خودخوری نکنی وفکر نکنی که از عالم وآدم بدبخت تری

اگه میشد تحمل کرد که اینجوری نمیشد . اصلا توان اینو ندارم که بازش کنم و این ۱۷ سالو تعریف کنم گلم

درد رو با تمام وجودم از تک تک کلماتتون حس کردمعزیزم در اینکه مشکلات همه ما نتایج اشتباهات خودمون هست ...

من فقط یه سر پناه میخوام طلاق نمیخوام 🥲🥲

هزار بار تا حالا گفتم که زنها و دخترهای ایرانی کی قراره که یه ذره عاقلانه فکر کنن ؟ ۱۷ سال زندگی تو خونه ای که مال خودتون نیست ، ۳ تا بچه ، بدون اتاق خواب ، به باد دادن پس انداز ، همش جنگ و دعوا و ..... خواهر من قبول کن که مقصر اول خودت هستی که رفتی تو یه مسیر غلط و ۱۷ ساله داری ادامه میدی 

هزار بار تا حالا گفتم که زنها و دخترهای ایرانی کی قراره که یه ذره عاقلانه فکر کنن ؟ ۱۷ سال زندگی تو ...

میدونم که احمقم . حالا چیکار کنم . تو فکرمه بچه ها رو بزارم برم . ولی میدونم ایندفعه دیگه شوهرم نمیاد دنبالم