2777
2789

۱۷ ساله با دوز و کلک منو کشوند خونه پدر و مادرش نشستیم . یعنی روزی نبوده که از اینجا بودنم ناراحت و نباشم و خود خوری نکنم . 

چند بار دعوا و قهر و رفتن خونه پدرم که هیچ نتیجه ای نشده .

هر چی قناعت کردم و طلا جمع کردم ذره ذره و بعدش دو دستی تقدیم آقا کردم ماشین بگیره خونه بگیره وسیله کار بگیره با ندونم کاری خیلی هاشو از دست داد .

تا اینکه اینبار قول داد خونه اجاره کنه پول دستش اومد . 

الان پول دستش هست میگه خودت برو بگرد من نمیام . خودم رفتم . یک هفته ست قهریه و حرف نمی‌زنیم.  قرار بود پول تو حسابم باشه . دیروز میگفت خوب کردم نزدم . من رفتم دنبال خونه پیدا کردم . گفتم بیا تو هم برو ببین اوکی و بده . بریم قول نامه کنیم . جواب نمی‌داد.  لاله لال .

منم چند بار گفتم حرفمونو دهن این و اون ننداز . آروم و بی سر و صدا در بیاییم . میری خونه رو ببینی ؟ 

گفت نه نمیبینم . دیگه منم هر چی از دهنم در اومد گفتم . هر چی فحش بلد بودم دادم 

اونم گفت آرزوی خونه رو به گور میبری . منم دوباره فحش که باید بگیری . اونم گفت طلاقت میدم وای نمیگیرم .

رفتم مامانشو صدا کردم گفتم یا باید خونه بگیره یا من میرم .

خلاصه مامانش گفت آروم باش میگیره . اینم گفت بخاطر حرفایی که زد نمی گیرم .

منم گفتم باید پول تو حسابم باشه نباشه میرم 😭😭😭 

یعنی هر جور بگید من تو این ۱۷ سال باهاش کنار اومدم . نخواست که زندگی بسازه . من با چنگ و دندون و الکی نگه داشتم . ۳ تا بچه رو هم اسیر کردم .

بچه ها اینجا خیلی اذیتم . یعنی زندگی شخصی حریم خصوصی نداریم . از این ور اتاق خواب هم نداره طبقه مون . یعنی درگیری سر هر چیزی که فکرشو کنید داریم . 

چه کنم ؟

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۷ساله خودتو مسخره کردی؟؟؟ سه تا بچه هم اوردی دیگ میخوای چیکار کنی یا بچه هارو بزن رو سرش و طلاق یا بشین زندگی کن هرجور ک هست

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

خدا برات بسازه عزیزم

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

خدا برات بسازه عزیزم

خدا نخواست که بسازه نخواست که معجزه کنه خیلی التماسش کردم که نزاره زندگیم بپاشه . از اماما از شهدا خواستم که واسطه شن پیش خدا . نشدن نخواستن . چقدر نذر چقدر دعا چقدر چله . 

من از خدا خانوادمون خواستم که تو یه خونه آروم زندگی کنیم نخواست که نخواست

پدر شوهر و مادر شوهرت خوبن؟

مادر شوهرم کنترل گر کل عروس و داماد و پسر و دختر . از همه چی باید خبر داشته باشه و همه تحت نظر اون باشه .

هر چی اون بگه باید بشه .

اگه یه ساعت زود بیاد خونه هی میاد شوهرمو صدا میکنه و کار می‌میتراشه براش . 

صدا هم نکنن . خواروبار فروشی دارن پایین خونه . جوری تربیتش کردن که شب میاد میره اونجا وای میسته.  دیگه چی بگم که دلم خونه

ماشاالله از هر گروه یه دونه داری هم نوجوون هم کودک هم نوزاد همشون آرامش میخوان و رسیدگی بهتره همگی ک ...

خب یعنی بمونم و همچنان تو سری خور باشم . بعد خود خوری کنم و دیوانه تر بشم 

۱۷ساله خودتو مسخره کردی؟؟؟ سه تا بچه هم اوردی دیگ میخوای چیکار کنی یا بچه هارو بزن رو سرش و طلاق یا ...

گفتم آدم میشه که نشد . وحشی تر و بیشعورتر شد . آره عمرمو حروم یه زبون نفهم کردم خاک بر سر من

عزیزم دقیقا میفهمم چقدر شرایطتت سخته چون خودمم الان تو شرایط تو هستم با این تفاوت که من زبونم خیلی درازه خیلی سوار همه چیز هستم به نظر من کوتاه نیا پاتو بکن تو یه کفش بگو یا بلند میشیم یا من میرم نهایتش اینه چند روزی میری خونه بابات اون نمیتونه بچه هاتو نگه داره

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه