2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص مترونیدازول و مسکن سه وعده بخور به مدت چار روز خوب میشی مسواک بزن شاید دردش کم شد

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

وای بمیرم برات ۵ ۶ ماه پیش اینجوری شده بودمم

ببین حتما تو اولین فرصت پول دستت اومد برو دکتر درست بکن 

من همه کار کردم قرص خوردم ژلوفن اسید مفتانیک اب نمک قرقره کردم قرصو باز کردم مودرو ریختم توش بعد یک ماه چنان درد گرفت منی ک از خونه بیرون در نمیومد دراومدم سر ظهر ۱ ظهر بود تو کوچها فقط گررریه میکردم مولم نداشتم برم بکشمش حتی شوهرم زنگ زد مامانم لجم کرده بودم چون پول نداشتیم میگفتم باید تحمل بکتم مامانم تو خیابونا پیدام کرد برد با پول خودش درست کرد ولی ببین وااااقعااااا بده پیگیرش شو تو اولین فرصت که تو نداریت یهو دردش نگیره

یه کاری میگم انجام بدید صد در صد تضمینی در عرض یه ربع ده دقیقه خوب میشید 🌝✌🏾

شیاف دیکلوفناک 100 اگه دارید استفاده کنید 

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

وای بمیرم برات ۵ ۶ ماه پیش اینجوری شده بودممببین حتما تو اولین فرصت پول دستت اومد برو دکتر درست بکن ...

خدانکنه🥺 

جنس دندونای من خیلی بده واقعا کلافم کرده 

یکی رو میرم درست میکنم دو تا دیگه خراب میشن

خدانکنه🥺 جنس دندونای من خیلی بده واقعا کلافم کرده یکی رو میرم درست میکنم دو تا دیگه خراب میشن

راستی واسه عید دندون همسرم خیلی درد گرفت قطره دنتول دنتون یه همیچین چیزیه بریز دو قطره رو دندونت یعنی اب رو اتیشه درجاااا تا چند ماه خوبت کرده

اصلا قرص نخور باز نکن نریز تو دندونت چون من کردم الان معده درد دارم 

۶ تا امپول بی حسی زد به دندونم دکتر 

بی حس نمیشدددد

تهش کللللی دارو قرص امپول داد گفت برو یه هفته دیگه بیاد بقدررری قرص ریخته یودم تو دندونم که بی حس نمیشد هیییچ بغلیشم خراب کرده بود

اصلا قرص نخور باز نکن نریز تو دندونت چون من کردم الان معده درد دارم ۶ تا امپول بی حسی زد به دندونم د ...

وای منم اون سری رفتم دندونپزشکی چند تا آمپول زد اما بی حس نمیشد که نمیشد 

بیخیال شدم گفتم میرم بعدا میام 

وای منم اون سری رفتم دندونپزشکی چند تا آمپول زد اما بی حس نمیشد که نمیشد بیخیال شدم گفتم میرم بعدا م ...

حتما برو بگو نصف کارتو انجام بده هرجوریه ببنده بهت قرص و امپول بده عفونتتو بگیره هرکاری بکنی دردشو حس میکنی چون دیر رفتی درستش بکنی ولی بخدا ک درد اون بهتر از این درده😑