2777
2789
عنوان

نگاه هیز دوست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 57 پست

وقتی این مرد اینقدر عوضی و شما هم ک ماشاالله خوب میدونید ک یه زندگی رو خراب کرده

و دوست شوهرت هم هست و شوهرم خوب میدونه چجور دوستی داره

پ دلیل کارش چیه ک میارش تو خونه ی ک تو هستی و باهاش ارتباط برقرار میکنه 

لابد یا شوهرت خیلی بیخیاله و خودشم بدش نمیاد 

یا اینکه خیلی پرته و حواسش نی

ماهم تو دوران عقد با دوست شوهرم رفتیم بیرون را می‌زد تو چشمام این رفت آمد چند ماهی طول کشید منم هربا ...

خانواده ی شوهرم بفهمن باهاش در ارتباطیم زنده نمیمونیم من و شوهرم خیلی روش حساسن

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه همسرت از سابقش خبر داره چرا میارتش خونه؟

نمیدونم والا حالا جمعش گردم قبلا باهاش بیرونم میرفت

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

وقتی این مرد اینقدر عوضی و شما هم ک ماشاالله خوب میدونید ک یه زندگی رو خراب کردهو دوست شوهرت هم هست ...

به من اعتماد داره ولی نمیدونه که فقط من نیستم که باید طرف مقابلم قابل اعتماد. باشه

خانواده ی شوهرم بفهمن باهاش در ارتباطیم زنده نمیمونیم من و شوهرم خیلی روش حساسن

خدا لعنتشون کنه به شوهرت بگو این پشت سرش حرف زیاد. نکنه برای ما هم حرف دربیارن . رفت آمد نکنیم بهتره .

هرچند می‌دونم سخته. خودمم نتونستم چیزی بگم 

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما لباس میپوشی از رو لباس معلوم نیس بدنت خب معلومه دیگه

ن والا مانتو میپوسم گشاد گشاد گشاد

اصلا مانتویی ک باسن نما باشه ندارم

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

به من اعتماد داره ولی نمیدونه که فقط من نیستم که باید طرف مقابلم قابل اعتماد. باشه

ربطی نداره ینی بدش نمیاد دوستش ب شما نگاه کثیف کنه و ‌....،؟؟؟ غیرت واقعی کو پس

بنظرم شوهرت هم ببخشیدا ولی خوشش میاد لابد ک اینقدر بیخیال نسیت ب این موضوع

نه عزیزم شوهرم خیلی غیرتی ولی به این آقا اعتماد داره میگ پشت سرش دروغ گفتن

ربطی نداره ینی بدش نمیاد دوستش ب شما نگاه کثیف کنه و ‌....،؟؟؟ غیرت واقعی کو پس

آخه اصلا ندیده که نگاه میکنه منو برا همین باور نمیکنه

این همه در کوردش حرف میزنن همه متوجه شدن شوهرت هنوز نمیدونه یا خودش و زده به ...احترام هم حدی داره دیگه

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
ن والا مانتو میپوسم گشاد گشاد گشاداصلا مانتویی ک باسن نما باشه ندارم

لباس منم باسن نما نیست عزیزم 😑