2777
2789
عنوان

نگاه هیز دوست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 57 پست
اگ تصورش اینه پس فردا دوستش چیزی بگه میندازه تقصیرتو

اره دیگه😔

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب هیچ دیگ بزار ی حرف توپ راجبتون بزنه و ...کلی حرف دراره بعد اونموقع با جون و دل باور میکنه

منتظر اوت روز هستم مطمئنم یه چیزی میگه  واقا خیلی نگران زندکیمم

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

چه جوریه شما میدونی یه زندگی رو خراب کرده ولی شوهرت نمیدونه

میدونه اونم شنیده ولی میگ دروغ 

خانواده ی شوهرم بفهمن باهاش در ارتباطیم زنده نمیمونیم من و شوهرم خیلی روش حساسن

شما به خانواده اش اطلاع بده بگو من دیگه هر جی گفتم گوش نمیده شما بیاید اصلاحش کنید فقط اسمی از من نبرید 

یک روز که اونجاست بیان سرزده

شما به خانواده اش اطلاع بده بگو من دیگه هر جی گفتم گوش نمیده شما بیاید اصلاحش کنید فقط اسمی از من نب ...

آره فک کنم تنها راه همین باشه

از یه کورد بعیده این حرکت شوهرت به پدر شوهرت بگو یا پدر خودت

به شوهرم میگم اگه درست نشد به خانوادش میگم 

خب دیده نمیشه اصلا

بیین اونیکه نگااهش هیزه ناپاکه اینقد میجوره و نگاه میکنه تا ی چیزی پیدا کنه.حتی ممکنه تصور بکنه.چون مغزش مریضه

در ضمن در گشاد ترین لباس ها هم حرکت باسن کمی پیداس بنابراين دیگه مرد هم باید یذره خویشتن دار باشه  و چشم چرونی نکنه.

این آقا که هیچ....

حتما به خانواده اش بگو خودت دیگه در جریان محیط زندگیمون هستی کافیه پشت سر زنی حرف در بیاد

شوهرم دورشو خط نکشید دس به کار میشم شایدم به همون دوستش بگم دور شوهرم نبینمت