2777
2789
عنوان

کیک کافیشاپی خوشمزه مسقطی😍🍰📸

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم گفتم یعنی یه نفر هس که از شرینیجات و کیک بدش بیاد اه و پیف کنه😂😬

اگ بدونی اینقد از کیک خوشم میاد 

گفتم اینو بگم واکنشت رو ببینم چیه؟

خیلی مهربونی چون منطقی جوابمو دادی❤️

اگ بدونی اینقد از کیک خوشم میاد گفتم اینو بگم واکنشت رو ببینم چیه؟خیلی مهربونی چون منطقی جوابمو دادی ...

منم عااشقشم کیه که بدش بیاد ولی خیلی ضرر داره لامصبب

فدات عزیزم خودت مهربونی ولی با کسی دیگه از این شوخیا نکن😂🥲🌼

♡
دستور کیک ادامه نداره عزیزم؟

کیک رو که میریزی تو قالب میپزه 

خامه رو هم اماده میکنی 

کیک یکم خنک شد با چاقو اره ای به ۲یا ۳قسمت برش میدی 

قالب ۲۳یا ۲۵ مناسبه این کیکه 

هر لایه رو با شیر یکم مرطوب میکنیم خامه یا همون کرم مسقطی رو مثل کیک تولد صاف و یکدست میکنی بین لایه های کیک 

یه شب تا صب تو یخچال بمونه 

بعد نوش جااان کنید

♡

زیبا ترین پسر ایران عزیزم سام گوشه هست سام گوشه سفید پوست و چشم آبی و بلکه زیباترین پسر جهان هست گلزار خوشگل نبوده فقط چشم سبز بوده اونم چون خانواده اش تو گروه آریان بود آودنش بالا کارگردان 

زیبا ترین پسر ایران عزیزم سام گوشه هست سام گوشه سفید پوست و چشم آبی و بلکه زیباترین پسر جهان هست گلز ...

فک کنم با سایت اشنا نیستی 

هر نظری که میخای ریپلای کنی تو همون تاپیک بفرسی کافیه 

نمیخاد بیاد تو تاپینک کیک من نظرتو در باره تاپیک که برای سال پیش هس بفرستی 

♡
فک کنم با سایت اشنا نیستی هر نظری که میخای ریپلای کنی تو همون تاپیک بفرسی کافیه نمیخاد بیاد تو تاپین ...

نگاه بازم قضاوت کردی من از سال ۹۸ بودم ولی با کاربری هایی که تبلیغ شدم حواسم نبوده 

نگاه بازم قضاوت کردی من از سال ۹۸ بودم ولی با کاربری هایی که تبلیغ شدم حواسم نبوده

مگه دادگاهه قضاوت کنم 

من اصلا با تاریخ عضویتت کار ندارم 

منظورم این بود نظرت راجب هر تاپیکی رو تو همون تاپیک بده 

باز اگه موضوع مهمی بود یه چی 

♡