2777
2789
چه ربطی داره چون اینو لو بدی بچه می‌ره سراغ یکی دیگه به این کاری نداشته باشی ؟همین کارا و فکرارو دار ...

بخاطر طرز فکر منو امثال من نیست وضع از ریشه خرابه عزیزم میدونی مشکل از کجاس؟اون پسر دختری هس که میره مشروب میخره پدر و مادرش بجا دریت تربیت کردن بچه اش وقتشو گذاشته برای مردم کی مواد فروشه دختر کی با پسر کی دوسته شوهر همسایه کجا میره وسط خیابون با کدوم زن سلام و علیک داره کاش یاد بگیریم سرمون تو کار بقیه باشه حواسمون به خودمون باشه فلان جا کار بدتری نکنیم خواهر برادرمون مثل فلانی فلان کار و نکنه بچمون دزدی نکنه و......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس اگه ندیدی چطور با قدرت تمام دلیل میاری برا عربده‌کشی و کور شدن یا نشدن مشروب خور ؟؟؟ نه اطرافیان ...

عزیزم یه چیزی وجود داره به نام جامعه

یعنی چی ؟یعنی تو میتونی خودت چیزی مصرف نکنی ولی تو جامعه افراد رو میبینی

من اطرافم وکیل زیادن طبق پرونده هایی که هست گفتم مواد بیشتر شامل این موارد نمیشه یعنی اصلا نشنیدم طرف مشروب خورده و چاقو دستش گرفته ولی مواد و شیشه رو تا دلت بخواد پرونده هاشون رو دیدم و شنیدم به همین جهت گفتم 

در ضمن بابت کور شدن نگفتم کور نمیکنه گفتم اگر با صنعتی ترکیب بشه باعث کوری میشه 

وگرنه تو جامعه هم دیدیم مواد میکشن سیگار میکشن تازه مشروب هم تو مهمونی رو سرو میکنن اینا رو که دیدم پس یعنی حتما مشروب میخورم یا چیزی میکشم؟

عزیزم یه چیزی وجود داره به نام جامعهیعنی چی ؟یعنی تو میتونی خودت چیزی مصرف نکنی ولی تو جامعه افراد ر ...

شنیدن کی بود مانندن دیدن ، قبلا هم گفتم با شنیده ها نمیشه قطعیت رو اینجوری قهرمانانه گفت