2777
2789
عنوان

فراهانی شیمی

1840 بازدید | 33 پست

۴۰۵ کنکور دارم و شیمی فراهانی رو ثبت نام کردم و ریاضی ملاک پور رو 

الان چندتا تاپیک دیدم که گفته بودن فراهانی گند زده امسال و هیچ کس ازش راضی نیستو روش هاش تو کنکور امسال جواب ندادن 

خیلی استرس گرفتم اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم کمک کنه

عزیزم اونا نخونده بودن 

فراهانی تطابق با کنکور هم تو کانالش گذاشته بود 

منم شاگردش بودم از شیمی خیلی هم راضی بودم فقط باید زیاد تست بزنی نه صرفاً دیدن فیلم ها 

اگه واقعا اومدی امضا منو بخونی ، بدون خیلی بیکاری!👀👌

عزیزم اونا نخونده بودن فراهانی تطابق با کنکور هم تو کانالش گذاشته بود منم شاگردش بودم از شیمی خیلی ه ...

اها 

کنکور امسالو تحلیل کرده؟

و اینکه میشه بگین چند درصد زدین شیمی رو؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اونا نخونده بودن فراهانی تطابق با کنکور هم تو کانالش گذاشته بود منم شاگردش بودم از شیمی خیلی ه ...

بله درست میگین

کرمی چطور؟

میگن اونم امسال خوب نبوده در حالی که من یازدهمم رو با کرمی گرفتم خیلی راضی بودم

اها کنکور امسالو تحلیل کرده؟و اینکه میشه بگین چند درصد زدین شیمی رو؟

من پارسال منفی چهار زدم امسال حدود 30 البته امسال سخت بود خودشم گفت هرکی 25 به بعد زده خوبه مال تیر بیشتر زدم چون آسون بود هنوز نیومده 

ولی خب باید تست میزدم زیاد من زیاد کار نکردم تازه چون دیر شروع کردم دو فصل هم حذف کرده بودم 

من پارسال منفی چهار زدم امسال حدود 30 البته امسال سخت بود خودشم گفت هرکی 25 به بعد زده خوبه مال تیر ...

خیلی ممنون

زیست و ریاضی و فیزیک چطور ؟ 

کی رو پیشنهاد میدین؟

خیلی ممنونزیست و ریاضی و فیزیک چطور ؟ کی رو پیشنهاد میدین؟

زیست من با حنیف بودم پشیمونم 

برگردم عقب فقط فرهمندیا 

یعنی برای کنکور تیر فقط یک همایش ازش دیدم فقط حسرت اون سالیانه ای که حنیف دیدم خوردم 

فرهمندنیا عالیه 

فیزیک حرکت شناسی فقط با میرحسینی ببین 

بقیشو یا قضاتی یا یحیوی البته قضاوتی خیلی بهتره ولی دبیر فیزیک خوب زیاد نیست....

زیست من با حنیف بودم پشیمونم برگردم عقب فقط فرهمندیا یعنی برای کنکور تیر فقط یک همایش ازش دیدم فقط ح ...

اها 

من امسال حنیف گرفتم😭

چیکار کنم؟

فیزیکم یحیوی گرفتم