2777
2789
عنوان

فراهانی شیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1846 بازدید | 33 پست
اها من امسال حنیف گرفتم😭چیکار کنم؟فیزیکم یحیوی گرفتم

از تو تلگرامم میتونی ببینی و اکانت تاملندتو بفروشی یا معاوضه کنی با کسی که مازه 

البته اونا هم عالی هستند به هر حال جز بهترینان 

اگه واقعا اومدی امضا منو بخونی ، بدون خیلی بیکاری!👀👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دوست داشتین میشه بگین زیستو گند زدین؟

میدونی مهم تر از فیلم هایی که تا موقع کنکورت میبینی جمع بندی ماه آخر کنکور هست من سال اول فقط دیدم یکبار تموم کردم زیستو 20 درصد زدم امسال برای اردیبهشت فقط همون سالیانه حنیف دیدم 35 اینا زدم برای تیر همایش جمع بندی فرهمندیا دیدم تا شب قبل کنکور حدود 50 فکر کنم زدم چون هم اسون بود هم نکاتش عیناا اومد تو کنکور واقعا معجزه کرد برای من حتماً اون ماه آخر همایش هارو ببین !!! یادت نره که خیلی تاثیر داره

نه از کلاسینو پارسال در اومده امسال توی تایتانه

شرمنده عزیزم میشه بگی هزینه اش چقدر بود؟ من ماز ثبت نام کردم ولی شیمی اش خوب نیست، می خوام فراهانی رو بگیرم. و بعد اینکه کلاسش تا الان چقدر جلو رفته؟ 

شرمنده عزیزم میشه بگی هزینه اش چقدر بود؟ من ماز ثبت نام کردم ولی شیمی اش خوب نیست، می خوام فراهانی ر ...

دو جلسه رفته جلو

فیمتش ۲.۹۰۰ 

استوکیومتری درس داده و اوایل فصل ۱ دهم 

خیلی جلو نیس میتونی برسونی و اینکه خیلیییی خوبه من خیلی خوشم اومد ازش

الان تو اپارت رایگان گذاشته میتونی یک نگاه بندازی

قبلا برا دهمم دیدم خیلی خوشم اومد ولی چون پارسال هزینش زیاد بود حنیفو گرفتم

الان از خیر پولم که به حنیف دادم گذشتم میخوام فرهمند نیا رو ثبت نام کنم کجا باید ثبت نام کنم؟ سایت مازو دیدم نوشته بود فقط درصورت خرید اشتراک ماز میتونیم ثبت نام کنیم 

راه دیگه ای نیس؟

قبلا برا دهمم دیدم خیلی خوشم اومد ولی چون پارسال هزینش زیاد بود حنیفو گرفتمالان از خیر پولم که به حن ...

من خودم اشتراک الماس گرفتم نمیدونم سایت منم بستن الان