2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت بعد چند سال انتظار🥺

337 بازدید | 54 پست

من دوتا سقط داشتم اولیش هفت سال پیش مشکل داشت 12هفته سقطش کردم..دومی چهار سال پیش تشکیل نشده سقط شد...الان خیلی استرس دارم..با وجود کیست شکلاتی 4سانتی نمی‌دونم چی پیش میاد. ان شالله این یکی برام بمونه🥺🥺..امام حسین رو قسم میدم به جون علی اصغرش دل همه ی منتظرا شاد بشه🤲🤲..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله میمونه برات

لینک کانال من در روبیکا اموزش انواع بافت و شینیون  مو کودک  برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود مامانا😃https://rubika.ir/shinionkodak

عزیزمم ان شا‌الله صحیح و سالم بیاد بغلتتت😍😍😍❤️❤️

آیت الکرسی میخونم برا سلامتیش

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

الهی شکر مبارک باشه

انشاالله خدا به برکت این ایام برات حفظش کنه و صحیح و سالم بیاد بغلت و چراغ دل و زندگیت بشه 

دکتر خوب انتخاب کن و زیر نظر پزشک باش انشاالله هیچ مشکلی پیش نمیاد 

سوره حجرات را زیاد بخوان برای حفظ جنین تاثیر داره