2777
2789

با دوتا بچه رفتین تا بحال ..من شوهرم ۱۰ سالی هست میره من نرفتم پارسال میخواستم برم نشد امسال هم گذر اینا اماده کردم بچه هام ۴ و ۵ ساله هستن نمیدونم چیکارکنم برم نرم دودلم یکمم نگرانم از اوضاع امنیتی که فتنه ای به پا نشه ..واینکه اینجا بمونم هم میخواد یکسره برم خونه بابام که اصلا بچه هام با ابحیم که ۱۳ سالشم هست نمیسازن و اعصابم بهم میریزه نرم هم بازاونا میان اینجا و خب میگن نمیشه تنها بمونین .من خودم مشکلی ندارم خونم باشم با بچه هام ولی نمیزارن یا میان یا میبرن ...شما که میخواین برین نگران نیستین ؟

واقعا هوا گرمه بچه گناه داره تو این گرما و خستگی و شلوغی و نبود بهداشت ببرید اونجا 

بنظر من که نرو و به خانواده ت هم رک و راست بگو من از چیزی نمی‌ترسم و لازم نیست زحمت بکشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرمه عزیزم بچه ها گناه دارن امام حسین هم اینطوری راضی نیست . البته هر جور خودت میدونی

اخه پس اینهمه ملت چجوری میرن با بچه ..گرما رو فاکتور بگیرم من تاحالا توبرج ۴ هم رفتم با بچه هام 

از لحاظ مسائل دیگ میگم

اطرافیانم میرن ولی همشون مردونه چون الان وضعیته خوبی نیست بنظرم 

ولی با شناختی که از بچه هات داری اگه اذیتت نمیکنن و .... برو و

اما خیلی سخته هوای گرم راه طولانی خدایی نکرده گرمازدگی و مریضی بچه های کوچیک گناه دارن

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂

واقعا هوا گرمه بچه گناه داره تو این گرما و خستگی و شلوغی و نبود بهداشت ببرید اونجا بنظر من که نرو و ...

اره خب خودمم به همینا فکر میکنم میگم نرم ...البته که پسرم خیلی بهانه باباشو میگیره 

سخت که هست

کالسکه مطمئن بگیر

حتما با خودت خاکشیر و آبلیمو و.. 

ببر

هوا خیلی گرمه خیلی تنها نگرانی همین گرما زدگی 

چند سال پیش مامانم با خواهرم ودختر 10 ماهه اش پیاده رفتن... 

باورت نمیشه این بچه قبلش باید براش سشوار روشن می کردی تا بخوابه

ولی اونجا مامانم میگا بقدری صبور شد که خودمونم هنگ کردیم

حتی تا مدت ها بعد از زیارت بچه بشدت آرووم بود

ولی اگه باز نگرانی می تونی بچه ها رو این چند روز بذاری خونه مامانت خودت بری

نگران نباش باهم کنار میان بچه ان دیگه دعواشون میشه... 

سخت که هستکالسکه مطمئن بگیرحتما با خودت خاکشیر و آبلیمو و.. ببرهوا خیلی گرمه خیلی تنها نگرانی همین گ ...

اره منم ریاد اینجوری شنیدم یا شوهرم ک میره تعریف میکنه با چه مشکلات سخت جسمی و مریض میان اما تو اون مسیر ازبقیه هم بهتر توان داشتن

والا من هنوز نرفتم مامانم میگ تو بری منم میام ..باید ویلچر ببرم اونجا

ویلچر واسه مامانت می خوای؟ 

کالسکه برای بچه ها منظورمه 

بعد لازم نیس همه راه رو پیاده بری

هر نتونستی تاکسی بگیرین هزینه پایینی داره. 

اره من از همین وضعیت دل نگرانم

خوشبحالت 

من که کلا نمیتونم برم 

انشالله سلامتی میری اتفاقی نمیوفته

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂

اره منم ریاد اینجوری شنیدم یا شوهرم ک میره تعریف میکنه با چه مشکلات سخت جسمی و مریض میان اما تو اون ...

مامان منم این مورد ها میگفت

من اگه خواهر زاده خودمو نمی دیدم باورم نمی شد

بچه 10 ماهه بشدت صبور

تازه مامانم میگفت اونجا سینه می زد 🥹

چنتا کلمه می تونست بگه

به هرکی شبیه داداشم بود میگفته دایی