با دوتا بچه رفتین تا بحال ..من شوهرم ۱۰ سالی هست میره من نرفتم پارسال میخواستم برم نشد امسال هم گذر اینا اماده کردم بچه هام ۴ و ۵ ساله هستن نمیدونم چیکارکنم برم نرم دودلم یکمم نگرانم از اوضاع امنیتی که فتنه ای به پا نشه ..واینکه اینجا بمونم هم میخواد یکسره برم خونه بابام که اصلا بچه هام با ابحیم که ۱۳ سالشم هست نمیسازن و اعصابم بهم میریزه نرم هم بازاونا میان اینجا و خب میگن نمیشه تنها بمونین .من خودم مشکلی ندارم خونم باشم با بچه هام ولی نمیزارن یا میان یا میبرن ...شما که میخواین برین نگران نیستین ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلیا با ۴ تا بچه و بیشتر میرن... .اگه شوهرت پایه س و اهل کمک برومن خیلی دوس دارم بریم شوهرم با وجود ...
اره کمک میکنه ...تا دوسال پیش ک اصلا من و نمیبرد میگفت جا زن نیست ..امسال میگ بیا ..ولی من میترسم چون تجمع عظیم شیعه ها هست روز اربعین یا حتی قبلش همونایی ک خودت میدونی اونجا خرابکاری بکنن ...
عزیزم من هم دل نگرانی های شما رو دارم و تقریبا یه ده روزی هست از دل شوره و دل آشوبه خواب درست و حسابی ندارم ولی خدا بخواد می خوام با پسر ۵ساله ام برم و از خود امام حسین بخوام که مراقب مون باشه و نذر امام حسن مجتبی کنم که سلامت بریم و برگردیم بعد هم چه تضمینی وجود داره که تو ایران هستیم اتفاقی برای کسی نیفته الان دیگه بعد پشت سر گذاشتن اون ۱۲ روز می دونیم که هیچ کس از فرداش خبر نداره و فقط باید توکل به خدا کردهمین
گفتن از حقیقت اون هم درست زمانی که به ضررته عین شرافته ....اینطور نیست؟!
میشه یکم منو راهنمایی کنین؟منم میخوام برم ولی از قیمت ها استرس میگیرم.اینک اونجا کم بیارم پول و اینا.واسه کرایه میدونین چقد لازم دارم از مرز به اون ور؟باور کن الان ک بیدارم از فکر همین چیزاست که بیدارموندم.ممنون میشم اگ میدونین بهم بگین.
سلام عزیزم خوبین؟میشه یکم منو راهنمایی کنین؟منم میخوام برم ولی از قیمت ها استرس میگیرم.اینک اونجا کم ...
عزیزم بستگی داره از کدوم شهر بخواین برین اگه نزدیک مرز باشین هزینه تون کمتره همینطور اگه با شخصی خودتون برین ۵الی۷تومن هزینه تونه با اتوبوس ۷تومن کاروان هایی هستن که ایام اربعین میبرن وخودشون هم موکب معرفی می کنند ولی شخصی هزینه اش کمتره
به هر زائر ۲۰۰دینار تخصیص یافته ۱۰۰دینار برای کرایه های اونور کافیه ولی اگه بودجه تون می رسه همه شو بگیرید که خیالتون هم راحت باشه کلش به پول ما میشه ۱۱تومن حدودا ۱۰۰دینار میشه ۵۵۰۰فقط کرایه تون تقریبا اگه اونجا قصد خرید هم دارید باید بیشتر ببرید