2777
2789
عنوان

کی امسال برا اربعین میره عراق یاقبلا رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 29 پست
ویلچر واسه مامانت می خوای؟ کالسکه برای بچه ها منظورمه بعد لازم نیس همه راه رو پیاده بریهر نتونستی ت ...

نه کالسکه که مقاوم نیست برای اون مسیر و بچه هام بزرگن ..ویلچر برای بچه ها میخوام 

خوشبحالت من که کلا نمیتونم برم انشالله سلامتی میری اتفاقی نمیوفته

نمیدونم والا دل نگرانم 

شوهرم همش برام میخونه دنیاااا طلبان دل نگرانی دارن ترس ازخطر جنگ جهانی دارن 😂😂😅😅 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان منم این مورد ها میگفتمن اگه خواهر زاده خودمو نمی دیدم باورم نمی شدبچه 10 ماهه بشدت صبورتازه ما ...

اخی الهی بگردم چندسال پیش هواهم خنک تر بود موقع اربعین .لطف خود امام حسین هست که هوای زائرشو داره الهی که قسمت ماهم بشه اگ صلاح 

خیلیا با ۴ تا بچه و بیشتر میرن... .

اگه شوهرت پایه س و اهل کمک برو

من خیلی دوس دارم بریم شوهرم با وجود اینکه مذهبیه همش میگه نه گرمه بچه اذیت میشه خودت اذیت میشی

بعد اربعین با کاروان میریم

خیلیا با ۴ تا بچه و بیشتر میرن... .اگه شوهرت پایه س و اهل کمک برومن خیلی دوس دارم بریم شوهرم با وجود ...

اره کمک میکنه ...تا دوسال پیش ک اصلا من و نمیبرد میگفت جا زن نیست ..امسال میگ بیا ..ولی من میترسم چون تجمع عظیم شیعه ها هست روز اربعین یا حتی قبلش همونایی ک خودت میدونی اونجا خرابکاری بکنن ...

اره کمک میکنه ...تا دوسال پیش ک اصلا من و نمیبرد میگفت جا زن نیست ..امسال میگ بیا ..ولی من میترسم چو ...

نه بابا .....برو بسپار به خدا

تازه اگه خرابکاری و...هم بکنن چه چیزی بهتر از شهادت در جوار امام حسین 💔

عزیزم من هم دل نگرانی های شما رو دارم و تقریبا یه ده روزی هست از دل شوره و دل آشوبه خواب درست و حسابی ندارم ولی خدا بخواد می خوام با پسر ۵ساله ام برم و از خود امام حسین بخوام که مراقب مون باشه و نذر امام حسن مجتبی کنم که سلامت بریم و برگردیم بعد هم چه تضمینی وجود داره که تو ایران هستیم اتفاقی برای کسی نیفته الان دیگه بعد پشت سر گذاشتن اون ۱۲ روز می دونیم که هیچ کس از فرداش خبر نداره و فقط باید توکل به خدا کردهمین

گفتن از حقیقت اون هم درست زمانی که به ضررته عین شرافته ....اینطور نیست؟!
عزیزم من هم دل نگرانی های شما رو دارم و تقریبا یه ده روزی هست از دل شوره و دل آشوبه خواب درست و حساب ...

سلام عزیزم ..ان شاالله درپناه خداوند باشین وامام حسین خودشون هوای زائرشونو دارن ..امیدوارم به سلامتی برین وبرگردین التماس دعای فراوان ...

اما من امسال هم جاماندم 😢😭

همسرم امروز دیروز رفت 

سلام عزیزم خوبین؟

میشه یکم منو راهنمایی کنین؟منم میخوام برم ولی از قیمت ها استرس میگیرم.اینک اونجا کم بیارم پول و اینا.واسه کرایه میدونین چقد لازم دارم از مرز به اون ور؟باور کن الان ک بیدارم از فکر همین چیزاست که بیدارموندم.ممنون میشم اگ میدونین بهم بگین.

اگ قیمت دینارم به تومان میدونین لطفا بم بگین 😥

سلام عزیزم خوبین؟میشه یکم منو راهنمایی کنین؟منم میخوام برم ولی از قیمت ها استرس میگیرم.اینک اونجا کم ...

عزیزم بستگی داره از کدوم شهر بخواین برین اگه نزدیک مرز باشین هزینه تون کمتره همینطور اگه با شخصی خودتون برین ۵الی۷تومن هزینه تونه با اتوبوس  ۷تومن کاروان هایی هستن که ایام اربعین میبرن وخودشون هم موکب معرفی می کنند ولی شخصی هزینه اش کمتره

به هر زائر ۲۰۰دینار تخصیص یافته ۱۰۰دینار برای کرایه های اونور کافیه ولی اگه بودجه تون می رسه همه شو بگیرید که خیالتون هم راحت باشه کلش به پول ما میشه ۱۱تومن حدودا ۱۰۰دینار میشه ۵۵۰۰فقط کرایه تون تقریبا اگه اونجا قصد خرید هم دارید باید بیشتر ببرید