2777
2789

نمی‌دونم ولی دیشب تو خواب یکی بهم گفت اگه میخوای دعات مستجاب بشه صلوات بفرست چون صلوات از عرش بالاتر می‌ره 

عین همین جمله رو گفت 

ولی یادم نمیاد کی بود

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منی که با امید اون حاجت زندگی میکنم نه

ببین من چن روز  پیش با توسل به امام حسین ع و امام رضا ع و همینطور شهید سید مهدی جلادتی حاجت گرفتم 

ولی اگه به دلت صلوات افتاده انجامش بده و هدیه کن به یکی از بزرگواران 

ببین من چن روز پیش با توسل به امام حسین ع و امام رضا ع و همینطور شهید سید مهدی جلادتی حاجت گرفتم ول ...

میشه توضیح بدی چجوری من خیلی نذر کردم حتی 1200 صلوات رو هدیه کردم به حضرت زهرا ولی هنوز نشده

میشه توضیح بدی چجوری من خیلی نذر کردم حتی 1200 صلوات رو هدیه کردم به حضرت زهرا ولی هنوز نشده

چله ی زیارت عاشورای حق شناس 

با حضور قلب و با توجه به معانی بخون 

تو صد سلام که می گی عاجزانه حاجتتو بخواه 

سعی کن مراقب رفتارت هم باشی تا جایی که می تونی 

من عاشق ی پسره شدم اسمش علی ه یعنی وقتی میبینمش بدنم شروع به لرزش میکنه دستو پاهام میلرزن کلاتا 40دقیقه اون لرزش رو تو بدنم دارم 

بهش پیام دادم گفت من به عنوان برادرزاده دوست دارم ولی من میخوام هر جوری شده باهم ازدواج کنیم حتی دعای شش قفل رو نوشتم به خودم آویزون کردم  که 2روزه به خودم وصلش کردم هر روز میبینمش ولی خب هیچی 

قران کامل یعنی بگم به نیت شهید جلادتی هدیه به حضرت زهرا

ببین من چند بار چله زیارت عاشورا برداشتم 

تو همگی معجزه ی امام حسین ع رو دیدم 

شک نکن که این چله رو اگه با توجه بخونی امام حسین ع جواب سلامت رو می ده و دستتو خالی نمی ذاره 

من عاشق ی پسره شدم اسمش علی ه یعنی وقتی میبینمش بدنم شروع به لرزش میکنه دستو پاهام میلرزن کلاتا 40دق ...

ببین نظر من اینه که خداوند به هر کسی حق انتخاب داده 

حق انتخاب همسر 

فکر نکن چله رو می گیری و اگه اون طری دوست نداشته باشه چشم و گوشش بسته میشه نه 

ولی مثلا می تونی برا آرامشت بخونی 

یا هر طوری که امام ع صلاح می دونن