2777
2789
عنوان

شیو کردن چجوری بگم بهش

337 بازدید | 23 پست

من شوهرم خدایی خیلییی تمیزه خیلی خیلی زیاد 

تمیز مرتب شیک پوش خوشبو ینی خیلی رو خودش حساسه رو استایلش رو تمیزی بدنش رو دوش گرفتن و اینا 

ولی شیو نمیکنه و من موقه رابطه اذیت میشم🥲نمیدونم با این همه حساسیتی ک رو خودش و تمیزیش داره چجوری بگم ک بهش برنخوره چیکار کنم نگم ینی؟

کاری به باقی قسمتای بدنش ندارماااا خودمم خوشم نمیاد مرد کلا بدون مو باشه بدنش ولی دیگه بعضی جاها واقعا اذیت میکنه خب 

چجوری بگم چی بگم تروخدا راهنمایی کنین واقعا نمیتونستم جایی جز اینجا مطرح کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو اینجاتم موهاش و بزن

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

دیگه از رابطه جنسی بالاتر که نداریم شما هم بستر هم میشید این موضوع براتون راحت هست 

گفتن اینکه این پشما را شیو کن فکر نمیکنم سخت باشه !!!

شما میتونی خودت شیو نکنی ببینی عکس العملش چی هست اگر گفت بگو چون دیدم شما شیو نمیکنی گفتم حتما برات مهم نیست منم گفتم مثال خودت باشم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍