2777
2789
عنوان

کاش میتونستم جدا شم

199 بازدید | 14 پست

میدونم بهترین تصمیم جدایی

ولی انگار فلج شدم

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
چرا جدایی

رفتارها و کارهاش خستم کرده

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتارها و کارهاش خستم کرده

زن تا کارد به استخوان نرسه حرف جدایی نمی‌رسه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

امروز ناراحتن ما رو میذارن سر کار، فردا آشتین، ۹۰ درصد این تاپیک ها الکیه

ببین واقعا حوصله بحث باهاتون ندارم

ولی هیچ آدمی تا کم نیاره فکر جدایی نمی افته

زن تا کارد به استخوان نرسه حرف جدایی نمی‌رسه

دو سه بار گفتم حضانت بچه رو بده جدا شم نداد

مهریه هم نمی خوام فقط بچمو میخوام

یه اخلاق بدی ک داشتم و الانم هنوز کم و بیش باهامه اینه که وقتی یه مشکل تو زندگیم دارم فک میکنم بدبخت ترین و بیچاره ترین ادم دنیام و قراره همیشه همینجوری بمونم، و وقتی حالم خوبه و مشکل ندارم حس میکنم خوشبخترین زن دنیام این احساسات هر ماه میان سراغم

یه اخلاق بدی ک داشتم و الانم هنوز کم و بیش باهامه اینه که وقتی یه مشکل تو زندگیم دارم فک میکنم بدبخت ...

نه من سالهاست میفهمم اشتباه کردم

دو سه بار گفتم حضانت بچه رو بده جدا شم ندادمهریه هم نمی خوام فقط بچمو میخوام

بچه ها بزرگ بشه اونوقت تصمیم بهتر بگیر

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

چه مشکلاتی دارین باهاش

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

چه مشکلاتی دارین باهاش

دنیامون فرق داره

دنیامون فرق داره

پس به درک پایه تفاهم تون نرسیده چرا اقدامات نداشتین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

پس به درک پایه تفاهم تون نرسیده چرا اقدامات نداشتین

ببین خیلی سعی کردم ولی انگار پرو بازی در میاره همش دنبال حرف خونوادشه

هر چی من مستقیم اون بچه ننه اس

ببین خیلی سعی کردم ولی انگار پرو بازی در میاره همش دنبال حرف خونوادشههر چی من مستقیم اون بچه ننه اس

چون هیچ اقدامات دادگاهی نداشتی اینجور دیگ قدر شناسی ازت نداره وهرچی معرفت و خوبی هم انجام بدی شده وظیفه براش ،دوتا گواهی ها مهریه بگیر و نفقه خودت بچه انجام برسون بعد میبینی چقدر دیر فهمیدی باید انجام میداشتی اقدامات اینجوریه