2777
2789

دیروز واکسن ۱۸ ماهگی زدم برای بچم 

قطره و شربت استامینوفن هر وقت خورد استفراغ کرد البته عادتشع وقتی تب داره اگر دارو بخوره بالا میاره 

دیگه دیشب براش شیاف استامینوفن گذاشتم 

ولی دما سنج داشتم چک کردم دیدم بالاست شیاف گذاشتم دیگه تب نگرفتش تا الان که حس میکنم دوباره تب داره 

حالا دما سنج ندارم نمی دونم شیاف بزنم یا نه میگم شاید بد باشه اگر تب بالا نباشه شیاف بذارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکمش داغ نیست سرش یکم گرمه پیشونیش یعنی و گردنش

شیاف بزار عزیز جان

اصلا تعلل نکن

شیاف استا کم خطره ضد درده 

۱۸ماهگی سنگینه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

خواهر گلم دماسنج نه.. اونی ک باید استفاده کنی تب سنجه.. کارت خیلی خطرناکه.. باید یکی بخری.. شما تا نخریدی محض احتیاط هر 4 ساعت شربت استامینیوفن پاراکید طعم دار بده اونو فک نمیکنم بالا بیاره

خواهر گلم دماسنج نه.. اونی ک باید استفاده کنی تب سنجه.. کارت خیلی خطرناکه.. باید یکی بخری.. شما تا ن ...

اتفاقا پاراکیدز هست این که بهش میدم 

منظورم همین تب سنج هست از سیسمونی برای سنجش تب بچه دیجیتالی خریدم 

صبح که جمع و جور کردم خونه نمی بینمش