2777
2789
عنوان

به نظرتون چیکار باید کرد

42 بازدید | 7 پست

این ماجرا یه دفه اومد تو ذهنم مال خیلی وقت پیشه یه بار من سالاد الویه درست کردم خوشمزه بود ولی به خاطر ابلیمو که زدم یکم شل شده بود طنگ میزدم مامانم که برای اوناهم بیرم بر نمیداشت یه دفه یکی از اقوام نزدیک که پیشش بود برداشت گوشیو و اولش با حرص جواب داد که حتما نمیخواد برداره انقدر زنگ نزن تا گفتم میخواستم براش سالاد الویه بیارم هیچی نگفتن و گفتن بیار منم رفتم رسیدم به سفره شام همون افوام خونه مامان و بابام بود الویه رو گذاشتم مامانم برای شام نگهم داشت منم موندم هی دیدم سالاد الویه نمیخورن و اینا گفتم بفرماید سالادم بخورید که اقواممون گفت که اینو که انگار یکی خورده تف کرده واقعا دلم شکست قیافش بد نبود خیلی فقط شل بود و خوشمزه هم بود مامانم گفت بزار فردا با بابات میخوریمش اومد تو ذهنم یه دفه درگیر شدم این اقواممون کلا به من بی احترامی میکنه گاهی وقتا به نظرتون کار من اشتباه بوده که بردم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم من خودم میدونستم شل شده ولی اگر میدونستم اینجور میگن اصلا نمیبردم

من جات بودم یواشکی میبردم میذاشتم آشپزخونه تا خانواده خودشون نوشجان کنن و کلیم تشکر و قدردانی کنن .فامیل خصلتش اینه تحقیر کردن کار کوچیکشونه