2777
2789
عنوان

یک دیدگاه دیگه برای “عشق ابدی”

347 بازدید | 26 پست

وقتی من بچه بودم 

بفرمایید شام توی بورس بود 

همون زمان ها یادمه اقواممون میگفتن دارن با این برنامه ابروی ایرانیا رو میبرن و فرهنگ مهمان نوازی مارو بد جلوه میدن .

سالها بعد که بزرگتر شدم 

نشستم و تمام قسمتاشو دیدم 

فهمیدم برای این سبک برنامه ها ، نه باید خیلی افراطی طرفدارشون بود و نه اینکه خیلی ضدشون بود!!

اتفاقا به واسطه اینها، میتونیم طیف مختلفی از ادم ها و فرهنگ هارو بشناسیم.

برای من همیشه کسی که مهاجرت کرده بود ، یه بت بی نقص از نظر اخلاقی و توانایی محسوب میشد

اونجا بود که فهمیدم 

چه ادم های سطح پایین ، دورو و عجیبی توی دنیا هستن.

من راستش تا همین هفته پیش عشق ابدی ندیده بودم 

ولی بازخورد منفی خیلیا رو میشنیدم 

اولا که این برنامه تنها هدفی که نداره ایجاد رابطه کردنه 

این یه برنامه سرگرمیه برای ویو گرفتن بلاگر هایی که 

نود درصدشون ساکن ترکیه هستن 

یه جوری سکوی پرتابشون محسوب میشه

سناریو نویسی برنامه بشدت ضعیفه 

لباس ها ، میکاپ ها و همه همه 

از عمد. به این شکله 

صرفا برای بازخورد گرفتن 

حتــــی منفی!

پس اگه وقت اضافه اوردید 

ببینید 

اگه حرصتون میگیره 

نبینید 

قرار نیست هرچی که منتشر میشه طرفدار یا مخالفش باشید

گاهی خنثی بودن هم بد نیست!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راجب بفرمایید شام خاطر ندارم اونجوری بازخورد منفی، حتی بعدا صدا و سیما اومد یه کپی بی ارزش از بفرمایید شام رو اجرا هم کرد 

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

قسمتی که مجید بودیااون خانومه که ته چینش سوخت😂

اوو بچه بودم اصلا یادم نمیاد فقط یادمه میرفتن خونه هم بهم امتیاز میدادن 🤣

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

شاگرد سروش صحت بودم چند دوره ولی نه نمینویسم🥲

بفرما زود تشخیص دادم

چطوری شاگردش بودی تو چه کلاسی

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

بفرما زود تشخیص دادمچطوری شاگردش بودی تو چه کلاسی

🙂‍↔️💙.

من خودم اصفهانیم 

هرسال چند دوره توی اصفهان و تهران برگزار میشه 

اونارو ثبت نام کردم 

ولی اگه بشناسی 

یه مدتم شاگرد احسان عبدی پور بودم

(برگزار کننده فستیوال کوچه بوشهر)

سم ولی کدوست داشتنی😂🙂‍↔️

دوست داشتم مجید رو اون پسره بگیره کتک بزنه اینقدررررر اعصاب خراب کن بود ولی پوران خانم خوب حالش گرفته شد اونجابود که به کارما اعتقاد پیدا کردم😂😂

خود سودا گفت با ما فشار می‌آوردن برای اینکه دعوا درست کنیم یا پشت هم حذف بزنیم و قسمت های مهربونی اکثرا حذف میشه و پشت دوربین از هم عذرخواهی میکردیم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.