2777
2789

از قبل روش کراش بودم بعد پیشنهاد داد ارتباطمون واقعا قشنگ بود تا اینکه سر مسائل الکی بحث کردیم

مسائل الکی هم این بود: اینکه با چن تا دوستاش که قبلا بهم پیشنهاد دادن برا آشنایی یکی دو روز چت کردیم و به یکیشون عکس دادم آخرش بلاکشون کردم(لطفا فاز دفاعی نگیرین برا آشنایی یکی دو روز صحبت مجازی ایرادی نداره😑) دوستاش هم عکس چت رو بهش نشون دادن طرف هم پیش دوستاش خجالت کشیده خب طرف با چن تا اکسش بوس و بغل و ماشین گردی و قرار داشته، بعد مدتی که برگشتیم گفت میخوام نزدیک باشیم باهام بوس و بغل کنیم منم گفتم نه تا محرم نیستی حق نداری بهم دست بزنی، آخراش دیگه عمدا بی توجهی میکرد منم دیدم سرد شده گفتم اصلا مرد زندگی نیستی و ایراد گرفتم ولی عذرخواهی کردم اونم رفت🥺

چطور تونست ولم کنه؟ دارم بغض میکنم🥲

تا حالا تنها کسی که از نزدیک بردم جذاب بوده اون بوده👀

مچکرم بابت راهنماییتون🙏🏻🌹❤️

ادامه ام میدادی سر هر بحثی داستان دوستاش و میزد تو سرت 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی فراموش کن.اون دیگه بهت اعتماد نمیکنه و همیشه این قضیه گوشه ذهنش هست.درسته الان دیگه چت کردن و عکس دادن چیز خاصی نیست ولی بازم اینکه با دوستای خود طرف باشه و با چشم خودش ببینه و براش مهم نباشه تو ایران قفله.

گلم باور کن برا سواستفاده میخاسته تو رو، وگرنه چرا بعد از رد پیشنهادش گم شد؟؟؟؟ اولش میخاسته از بوس و بغل شروع کنه که اگه پا می دادی، با زبون چرب و نرمش پیشنهاد خونه خالی می‌داده بعدش، دکمشون رو بزن، از اینا شوهر در نمیاد 

خب اونم فهمیده مثل اون دخترایی که به همه پا میدنمیخواسته مثل بقیه دوستاش ازت سواستفاده کنه و بعد ولت ...

دوستاش که سو استفاده نکردن🤦🏻‍♀️

فقط یکی دو روز صحبت کردیم اونم مجازی

اشتباه از خودت بودت از اول ولی خب اونم نخواسته دیگه ولش کن

مگه وقتی کسی ازت خوشش بیاد بهت پیشنهاد بده قبلش یکی دو روز صحبت نمیکنی؟ همین گفت سلام بلاک میکنی؟😐

مگه وقتی کسی ازت خوشش بیاد بهت پیشنهاد بده قبلش یکی دو روز صحبت نمیکنی؟ همین گفت سلام بلاک میکنی؟😐

نه 

ولی خب اینا تو رابطه تاثیر میذاره😑

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

خب احتمال داره 👀

فراموشش کن، بعدشم که قضیه دوستاش و چت اینا رو فهمیده، عمرا می اومد جلو برا خاستگاری، اون میخاسته بدون تعهد، مفت و مجانی، نیاز کثیف خودش رو برطرف کنه، بعدش پیش دوستاش پز بده که برا شما فقط عکس فرستاده، اما من کشوندمش خونه خالی  و حال حسابی کردم، ابدأ اگه برگشت هم قبول نکن، مردها اصلا نمیتونن کنار بیان، کیس موردنظرشون قبلا با دوستاش هم بودن هرچند در حد چت