2777
2789

نمیگم کلی منظورم اکثریته 

ب نظر خودم متاسفانه زنا و دخترا 

حسادت فوق العاده زیاده بین ماها

تو محل کار فقط کافیه مافوقت یا همکارت همجنس خودت باشه دیگه روزگارت سیاهه 

تو فامیل تو خانواده... مشکلات بین خواهر شوهر و مادر شوهر و جاری و حتی خواهر و...

یا حتی بین دوستیا 

دیشب واسه چن دیقه دم عابر بانک وایساده بودم تا نوبتم بشه

چن تا دختر دیگم اونجا بودن دوست بودنو خب جای شلوغی ام بود

و اینا همش داشتن عیب و ایراد از هم میگرفتن تو همون چن دیقه

ک وای چقد موهات سوخته خیلی بد شده از چند کیلومتری مشخصه که موهات سوخته 

بعد اون یکیش میگفت چرا انقد بد آرایش کردی با لحن تمسخر و بلند بلند میخندیدن 

جالبیش اینجاست ک همشون مث همدیگه بودن

و داشتن همو مسخره میکردن

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین کلا نمیشه یه قانون کلی گفت برا همه.

ولی خب منم از همجنس های خودم خیلی ضربه خوردم. واقعا هم راست میگی همش در حال نظر دادن در مورد ظاهر بقیه یا تیکه انداختنن.  البته پسرا هم با دوستاشون همین مدلی ان ولی خب بیشتر در قالب شوخی و خنده میگن. در کل انسان همینه. موجود خیرخواهی نیست به نظرم. هم برای مرد ها صدق میکنه و هم زن ها. و اونایی که ساده باشن بیشتر ضربه میخورن.

همین حرفایی که تو زدی ریشه در زن ستیزی داره

تمام تاپیک زن ستیزانه بود ! تازه تو زن هستی و انقدر از جنسیتت نفرت داری...

بقیه ی جامعه هم مثل تو هستن و این تفکر توی جامعه درجریانه

درحالی که بارها دیدم تو خیابون  اتفاقی برای یکی میوفته و مردا به هیچ جاشون نیست ولی زنا میرن کمک

مردا هستن که به جانور و درنده و خزنده و انسان تجاوز میکنن ولی زنا چون به یکی گفتن موهات سوخته پس بد ذاتن

همون مافوقی که میفرمایی اگر مرد باشه احتمالش خیلی زیاده که از زن زیردستش انتظارات+۱۸داشته باشه ولی تو نمیگی چون میخای باورهای زن ستیزانه ی خودتو منتشر کنی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
همین حرفایی که تو زدی ریشه در زن ستیزی دارهتمام تاپیک زن ستیزانه بود ! تازه تو زن هستی و انقدر از جن ...

😐😐😐😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده

همه جا همه جور آدمی پیدا میشه

مثلا منو دوستم چندین و چندساله که باهمیم تو رفاقتمون حتی یروزم خبری از حسادت و کنایه زدن نبوده از پیشرفت هم خوشحال میشیم از ناراحتی هم دیگه هم داغون میشیم

ولی از یه طرف تو فامیلمون یسری مردا هستن که میزان حسادتشون جوریه که قشنگ میتونن ریشه طرفو بزنن

پس نمیشه کلی نظر داد

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

همین حرفایی که تو زدی ریشه در زن ستیزی دارهتمام تاپیک زن ستیزانه بود ! تازه تو زن هستی و انقدر از جن ...

شاسکول تو خودت از همون حسودایی لابد ک الان بهت برخورد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده

همه جا همه جور آدمی پیدا میشهمثلا منو دوستم چندین و چندساله که باهمیم تو رفاقتمون حتی یروزم خبری از ...

منم گفتم اکثریت 

ن کلی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده

مردا

همین الان تو اون تاپیک نوشته همه مردا اصرار به رابطه مقعدی دارن

میدونی این یعنی سادیسم 

حالا این جنسیه حتما غیر جنسی هم همینن

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست