2777
2789
عنوان

عروس هلندی

114 بازدید | 12 پست

من دو تا عروس ماده تازگیا گرفتم حدود دو هفته بعد دو سه روزه خیلی جیک جیک می‌کنه با یه حالت خیلی خیلی گنگ و نامفهوم یه چیزایی میگه نمیدونم ناله می‌کنه یا می خواد حرف بزنه خیلی نگرانشم یه جوریه انگار نالس بیشتر صداش میترسم چیزیش باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی نباید بخونه ؟ جیک میزنن ولی حالت ناله داره صدای یکیشون ک جوجه تره خیلی با زور و نفس حرف میزنه

کلا همین جیک زدن رو میگن خوندن 

نر میخونه

ماده ساکته

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

کلا همین جیک زدن رو میگن خوندن نر میخونهماده ساکته

اره برای همین برام عجیبه البته من هنوز جنسیت دقیق یکیشون رو نمی‌دونم ولی تو گوگل با توجه به چیزایی ک گفت اینم مادس پراش رنگیه دایره های زرد داره لپش کم رنگه

اره برای همین برام عجیبه البته من هنوز جنسیت دقیق یکیشون رو نمی‌دونم ولی تو گوگل با توجه به چیزایی ک ...

ایشالا چیزیش نیست دامپزشک ببر 

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

از پرنده فروشی یا دامپزشکی سوال کن 

من عروس هلندی داشتم بیشتر یه صدای خاصی شبیه جیغ نمی دونم چطوری بگم اونمدلی در میارن 

حرفم انقد نمی زنن مثلا عروس من فقط می گفت بدو بدو 

البته شایدم بچس اینطوریه 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
از پرنده فروشی یا دامپزشکی سوال کن من عروس هلندی داشتم بیشتر یه صدای خاصی شبیه جیغ نمی دونم چطوری بگ ...

اره اینم صداش شبیه جیغ ناله هست اون یکی جوجه تره تازه تاج درآورده اینجوریه صداش بزرگتره کاملا ساکت فقط جیک میزنه

برای من مادس آخه نباید حرف بزنه گناه داره به خودش فشار میاره

اره اینم صداش شبیه جیغ ناله هست اون یکی جوجه تره تازه تاج درآورده اینجوریه صداش بزرگتره کاملا ساکت ف ...

بخدا نمی دونم ولی برا اینکه خیالت راحت شه صداش و ضبط کن ببر پرنده فروشی سوال کن اونا انقدر پرنده دیدن می فهمن عادیه یا نه 

اگه واقعا مشکلی داشته باشه گناه داره حیوون 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم