2777
2789

۹هفته هستم 

بخدا دیگه خسته شدم هرچی میخورم بالا میارم 

نخورم هم شکمم خالی میشه عق خالی میزنم 

دیگ دارم میمیرم ،حالم بد شده خسته شدم 

کی تموم میشه پس🥲بهم ویتامین ب۶ داد تاثیری نداره

متاسفانه واسه من بعد بیست هفته تموم شد امیدوارم شما زودتر خوب بشی 

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسموم شدی ؟

نه ویار داره

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

رب انار ملس شاید تاثیر داشته باشه

لیمو بیسکوییت

واسه هر کسی متفاوته ببین با کدوم حالت بهتر میشه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

نفس های عمیق بکش...روی حالت تهوع داشتن تمرکز نکن....

میگن بو کردن لیمو باعث میشه حالت تهوع بره...الانم که فصل لیموئه...بگیر بو کن

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

گردنت مثل گنجشگ ک اب میخوره میگیره بالا . شمام موقع تهوع گردنت اونجوری کن خوب میشی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

برو دکتر قرص بگیر ولی اینا طبیعیه من حساب کن از طبقه پایین صاحب خونه ام مورد لطف قرار می‌داد 😂😂🤦🤦

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بلافاصله بعدغذاهات اب نخور

آب 🍎  برای تهوع خوب

رنجفیل خوب یکم 

بادام درختی خودت بشکون خیلی خوب

لیمو ترش همراه غذاها

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.