2777
2789
ببین دو سه ماه اول بد خرج کنیماه های بعد قشنگگگ بادمبگیری و خوب خرج میکنی

من یکساله دارم بد خرج میکنم توروخدا بگو چیکار کنم ؟؟؟

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

من یکساله دارم بد خرج میکنم توروخدا بگو چیکار کنم ؟؟؟

اممم

به نظرم سعی کن هر جا میری کارتتو نبری

یا سعی کن سمت فروشگاه ها نری

یا مثلا کل پولتو نصف کن

بریز تو یه کارت دیگه اون نصفشو بده به آدم مطمئن نگه داره واست

وبهت نده 

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیدم میدن عزیزم بعضی مردا خیلی خوبن خدایی اونم شانسه بعضیها خدایی خیلی خوش بختن که همچین شدهرایی ...

اره دیگه خیلی باید مرد خوبی باشه که بره کل حقوقشا؛بده زنش برنامه ریزی کنه

امممبه نظرم سعی کن هر جا میری کارتتو نبرییا سعی کن سمت فروشگاه ها نرییا مثلا کل پولتو نصف کنبریز تو ...

کارتمو پری شب دادم ب مادرشوهرم 😐😁 

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

کارتمو پری شب دادم ب مادرشوهرم 😐😁

کاش عروسای منم همینقدر خوب باشن

خواهری دختر خاله ای چیزی نداری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

کاش عروسای منم همینقدر خوب باشنخواهری دختر خاله ای چیزی نداری؟

قربونت برم چن تا پسر داری؟😂😂 

دوتا خواهر دارم 

دختر خاله هم دارم 

در خدمتتونیم 😂😂😂😁

کاش عروسای منم همینقدر خوب باشنخواهری دختر خاله ای چیزی نداری؟

مادرشوهر من جیکش در نمیاد میدونم ب شوهرم چیزی نمیگه همه ی رازامو میدونه 😂😂😂

مادرشوهر من جیکش در نمیاد میدونم ب شوهرم چیزی نمیگه همه ی رازامو میدونه 😂😂😂

چه خوب

دوسش داشته باش

1
5
10
15
20
25
30
35
40