2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک تو سرم من دوسال اول زندگی اصلا نمیدونستم که خانما باید یه پول به عنوان هفتگی یا ماهانه بگیرن خودشم چیزی نمیگفت 

امسال فهمیدم حسابی گوششو پیچیدم کارت یارانه دست منه یارانه هارو جمع میکنم به عنوان پس انداز و چون کارش حوریه که روزانه پول میاد تو کارتش یکی از کارتاشو داده دستم هم وسایل بخرم برای خونه همم چیزی برای خودم خواستم بخرم 

من شاغل بودم شغلمو ولکردم بخاطر سختیاش، الان حقوقمو زیاد کرده شوهرم، نمیگم چقدره ولی مناسبه برام

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

ماهی۱تومن پول توجیبیه ولی اگه چیزی لازم داشته باشم همون مقدارشومیریزه مثلا۵تومن لازم داشتم ریخت

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

چطوری وارد این شغل شدید؟من رشته ام انسانیه خب میدونید که بازار کار آنچنانی نداره نمیدونم چیکار کنم ح ...

من از سن کم کار تدوین انجام میدادم، پروژه میزدم برای مردم، کارتای تبلیغاتی دیجیتالی، افزایش کیفیت عکس، موشن و اینجور چیزا برای اتلیه ها، چاپ خونه ها، انتشاراتیا و شرکتا

بعد یه بار یکی از صاحب کارام بهم گفت معرفیت کنم یه شرکت برو کارآموزی، منم رفتم شرکت دورش رو گذروندم بعدم باهام قرارداد بستن، یه مدت کار کردم دیگه از امسال اوکی دادن و قرارداد دورکاری باهام بستن

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

اصلاچیزی بنام پول ماهیانه نداریم..دیروز گفتم  یه شومیزشلوار خوشگل دیدم..امروز یه تومن ریخت به کارتم گفت برو بخر..وتوی کارتم همیشه حدود ۵۰۰ هست برای اسنپ وتاکسی وخریدجزیی در حد بستنی وتنقلات...هرخرید دیگهبخام خودشکارت میده یا واریز میکنه به کارتم..

پارسا پسرمامان😍
بیشتر توضیح میدی؟

طراحی و ساخت رابط کاربری وب سایتا، اپیکیشن ها، سیستمای مدیریت از راه دور و اینا با من و تیم منه

سرچ کن راجبش توضیحات کامل میاره

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

خاک تو سرم من دوسال اول زندگی اصلا نمیدونستم که خانما باید یه پول به عنوان هفتگی یا ماهانه بگیرن خود ...

خدا نکنهههه چرا میگی خاک تو سرم؟؟ 

همین ک بعدا فهمیدی و گوششو پیچوندی دمت گرمممم 

منم مثل تو  توی نامزدی ک هیچی نمیداد عروسی کردم بعد یکسال فهمیدم  بیشتر از خواهرشوهرم یاد گرفتم و پشتم وایساد با داداشش جر و بحث کرد تا ب من ماهانه میده چیزیم بخوام بخرم کارتشو میگیرم 

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

خب پس خیلی مردهای اطرافتون بدننمیدونم کدوم شهرین ؛ تو تهران اکثر خانم ها ماهی حداقل ۲۰ تومن خرج زیبا ...

من وقتی به همسرم میگم این همه خانم چجوری به خودشون میرسن معلومه شوهراشون ساپورتشون میکنن میگه اونایی که به خودشون میرسن شاغلن

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
خاک تو سرم من دوسال اول زندگی اصلا نمیدونستم که خانما باید یه پول به عنوان هفتگی یا ماهانه بگیرن خود ...

وااای خاک تو سر منننن شما باز بعد دوسال متوجه شدی من بعد ۷ سال زندگی متوجه شدم

چطوری کارت حقوقشونا؛شوهراتون بهتون میدن احساس میکنم خیلی از مردا اینکارا نمیکنن

من دیدم میدن عزیزم بعضی مردا خیلی خوبن خدایی اونم شانسه  بعضیها خدایی خیلی خوش بختن که همچین شدهرایی دارن