2821
2789

آره

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بده من

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

عزیزم میشه کمی توضیح بدی شاید کلا حلال باشه یا حروم تا بتونم به عقل خودم نظر بدم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

عزیزم میشه کمی توضیح بدی شاید کلا حلال باشه یا حروم تا بتونم به عقل خودم نظر بدم

داداشم ی پیج رو دیده بود برای کار بعد رفت که استوری اینا براشون درست میکنی حقوق هم روزانه میدن بعد کاری نکرده بود 100 تومن زد به کارتش بعدش مامانم نزاشت دیگه کاری کنه پوله هم نمی خوایم خرج کنیم برای همین میگم صدقه بدیم بهتره

کوچولوام درخواست ندین🫠😂

بیشتر توضیح می دی؟

داداشم ی پیج رو دیده بود برای کار بعد رفت که استوری اینا براشون درست میکنی حقوق هم روزانه میدن بعد کاری نکرده بود 100 تومن زد به کارتش بعدش مامانم نزاشت دیگه کاری کنه پوله هم نمی خوایم خرج کنیم برای همین میگم صدقه بدیم بهتره

کوچولوام درخواست ندین🫠😂

داداشم ی پیج رو دیده بود برای کار بعد رفت که استوری اینا براشون درست میکنی حقوق هم روزانه میدن بعد ک ...

با رضایت دادن

برای برادرتون حروم نیست

درستش اینه خودش تصمیم بگیره

بعدا می ندازه گردن شما

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
داداشم ی پیج رو دیده بود برای کار بعد رفت که استوری اینا براشون درست میکنی حقوق هم روزانه میدن بعد ک ...

عزیزم از نظرت کار به چی میگن ؟

مثلا میری دکتر و فقط شکمتو فشار میده مجانی یا پولیه ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

نمیشه به خودشون برگردونین؟؟ ازشون بخواین شماره کارت بفرستن

داداشم مامانم انقدر بهش گفت بلاکش کرد رفت

راستی مامانم دیروز به ی حسینیه پول رو داد برای صدقه

کوچولوام درخواست ندین🫠😂

این پول حرامه که

چون کاری که میخواستن انجام نداده 

شاید اشتباه واریز کردن

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792