2777
2789
از ابتدا وقتی قهر کرد نازشو اصلا نکشید مردا نقطه ضعف زن پیدا کنن پدرشو در میارن

من همچین مشکلی ندارم تو زندگیم اما از نزدیک این افراد رو دیدم نازش هم نکشن همینن و ادامه میدن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

در لحظه باید واکنش محکم نشون بدین بفهمن اینجا خونه ی ننشون نیست

خونه پدر مادرشون اتفاقا قهر نمیکنن چون‌ خانواده هاشون اونقدرا نازشونو نمیکشن 

اکثرشون وقتی زن‌میگیرن از لج زن مهم میشن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همچین مشکلی ندارم تو زندگیم اما از نزدیک این افراد رو دیدم نازش هم نکشن همینن و ادامه میدن

اره تورو نمیگم مثال‌زدم 

باور کن از اول مردو عادت به پرنسس بازی و لوس کردن ندن اینطور نمیشه 

قهر مرد با زن‌فرق داره 

مردا وقتی میخوان از زن باج‌بگیرن یا زنو ازار روانی بدن قهر میکنن 

زنها وقتی‌ رابطه یطرفه میشه وخواهان تلاش دوطرفه مرد هستن 

اره تورو نمیگم مثال‌زدم باور کن از اول مردو عادت به پرنسس بازی و لوس کردن ندن اینطور نمیشه قهر مرد ب ...

درست میگی موافقم 

اوایل دوستم هی زنگ زد بهش التماس که برگرد 

شد عادتش واقعا🤦🏻‍♀️

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

چن وقت قهر میکنه ؟ بعدش چطور آشتی میکنین

قبلا چند روزه یا نهایتا یه هفته میشد بعد خودم زنگ میزدم تلاش میکردم برگرده به خانوادم چیزی نمیگفتم فکر میکردم آبرو داری میکنم تازه جالب اینکه تو همه موارد هم خودش مقصر اصلی بود تا آخرین دفعه که حدود 20 روز پیش بود رفت و قهر کرد بعد زنگ میزدم جواب نمیداد خودش زنگ زد منو سرزنش کنه که منم همه اشتباهات خودشو بروش آوردم دیگه نمی‌کشیدم که بخوام این دفعه هم تنها همه رو گردن بگیرم

اونم کلا مسدودم کرده هم خودمو هم خانوادمو

خودش هم مخفی میکنه  

خدایا شکرت
قبلا چند روزه یا نهایتا یه هفته میشد بعد خودم زنگ میزدم تلاش میکردم برگرده به خانوادم چیزی نمیگفتم ف ...

تو سر خونه زندگیت هستی؟ 

میای حرف بزنیم روبیکا یا تلگرام؟

کار درستی کردی به جای منت کشی و ناز کشی باید زد تو پرشون منت کشی کنی خوششون میاد هی تکرار میکنن براش ...

درسته

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤