2777
2789

پدرهمکارم ۲۰ روزه از دنیا رفته

و همکارِ دیگه مون تولدشه

میتونیم یه کیک برای تولد همکارمون بگیریم؟

اون همکار که پدرش از دنیا رفته، ناراحت میشه؟

پدرشو خدا رحمت کنه و حتما با خریدن کیک و نشوندن لبخند و شادی به دیگران و مخصوصا دختر اون خدا بیامرز خواسته قلبی پدرشه حتما انجام بدین و متن منو بهش نشون بده و بگو اگه نخندی و شادی نکنی روح پدرت رو موذب میکنی اینو من میگم که پدر و مادرمو سالهاست از دست دادم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من این کارو نکنید بهتره. واجب که نیست و حتی چهلمش هم نرفته‌. اگه بیرون بگیرید یه چیزی ولی اینجوری مجبوره وسط جشن شما باشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.