2777
2789
عنوان

وکیل هست تو سایت

192 بازدید | 29 پست

من سال پیش ی زمین خریدم از یکی از فامیل ها 240 میلیون

بعد چن هفته فهمیدم که توی قولنامه کد ملی پدرم نوشته شده و اثر انگشت و امضا برای منه 

پدرم با املاکی دست به یکی کرده و من اعتماد داشتم بهش فکرشم نمیکردم پدرم همچین خیانتی بکنه بهم

وکالتنامه هم دست پدرمه و فرداش خودش رفته برای گرفتن وکالتنامه

امروز میخوام برم دفتر خونه ببینم به اسمم ثبت شده یا نه 

اگه شکایت کنم شاهد هم دارم زمین رو بهم پس میدن یا پولمو به نرخ روز؟

آخه زمینه رو زمانی گرفتم که طلا گرمی 2/5 بود ولی پولم به نرخ روز میشه 250 تومن 

زمینه قیمتش الان 400 تومنه🥲

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

پدر؟ یا دشمن

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار  وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دشمن🙂🙂

پیگیری کنی شکایت کنی میشه

تهش مجبوره قران بیارن جلوش فکر نکنم جرعت کنه قسم بخوره

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار  وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین

پیگیری کنی شکایت کنی میشهتهش مجبوره قران بیارن جلوش فکر نکنم جرعت کنه قسم بخوره

شاهد دارم 

مامانم و پسر دایی مامانم و دخترش 

میتونم از املاکیه شکایت کنم؟؟

بخاطر کارش 

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

متوجه نشدم شما میگین اسم شما در قولنامه درج شده شماهم امضا زدین کدملی پدر رو چرا نوشتین؟الان میگین ب ...

پدرم با املاکی دست به یکی کرده و کد ملی اونو توی قولنامه نوشتن ولی امضا و اثر انگشت برای منه خب؟

بعد فرداش بابام رفته از فامیلمون وکالتنامه گرفته و وکالتنامه دستشه 

شاهد دارم مامانم و پسر دایی مامانم و دخترش میتونم از املاکیه شکایت کنم؟؟بخاطر کارش

همین الان زنگ بزن ۱۱۰ جریانو بهش بگو اکثرا راهنمایی میکنن

یه بار زنگ زدم راجب دعوا بود ازش مشورت گرفتم یارو ۱۰ دیقه فقط صحبت میکرد😂

همین الان زنگ بزن ۱۱۰ جریانو بهش بگو اکثرا راهنمایی میکننیه بار زنگ زدم راجب دعوا بود ازش مشورت گرفت ...

دیشب رفتم پیش املاکیه 

گفتم فردا میرم دفتر خونه به اسمم نبود قید کارتو بزن کاری میکنم خودتو و بابام به غلط کردن بیوفتید 

دیشب رفتم پیش املاکیه گفتم فردا میرم دفتر خونه به اسمم نبود قید کارتو بزن کاری میکنم خودتو و بابام ب ...

خوب کاری کردی

ولی زنگ بزن به ۱۱۰ بهش بگو قضیه رو

برو تهدیدش کن الکی بهش بگو دوست داری یهو شیشه های مغازت بشکنه؟ تو خونه به زنو بچت شلیک بشه

قیافتو ترسناک کن بزار از ترس خودشو خیس کنه

خوب کاری کردیولی زنگ بزن به ۱۱۰ بهش بگو قضیه روبرو تهدیدش کن الکی بهش بگو دوست داری یهو شیشه های مغا ...

والا دیشب جدی جدی رفتم تهدیدش کردم مامانم جلومو گرفت کم مونده بود بگیرم بزنمش از بس عصبانی بودم

باشه عزیزم

املاكيه چي گفت ؟

ترسید 

گفت برو دفتر خونه کد ملیتو بده ببین به اسمته یا نه 

وکالتنامه مهمه 

گفتم کافیه فقط به اسمم نباشه 

انشاالله به اسمتون باشه و مشكلي نباشه ❤️

ممنون گل🤍