2777
2789
عنوان

انرژی منفی

58 بازدید | 11 پست

سلام دوستان از اولش ک بخام بگم من یه دعای ان یکاد دارم پلاک طلاست یه زنجیر گرفتم چندین بار زنجیرو از حلقش رد میکردن مبنداختمش گردنم ولی به طرز عجیبی پرت میشد مدام گمش میکردم دست اخرم دیگه زنجیرو خالی گردنم کردم مینداختمش برای چشم زخم و انرژی منفی ولی عجیب بود همیشه گم میشد در صورتی که جایی نداشت که بخاد از زنجیر خارج بشه یه مدت هم یه پسری رو دوست دارم و پدرم مخالفه پدرم نه تنها برای این بلکه برای تمام خاستگارام همینطوره و ایراد میگیره و رد میکنه کسی تا ب الان به چشمش نیومد کلا همیشه انگار تکلیفش مشخص نیست انگار رفتاراش عجیبه من تک نیت که میگرفتم همیشه میگفت انرژی منفی یا چشم زخم داری همین باعث میشه پدرت اینجوری بشه میگن پدرت دو دله و یه سنگینی نمیزاره اونی که تو دلشه رو بگه و اون سنگینی از طرف منه ینی به نظر شما ممکنه بخاطر انرژی منفی و چشم زخمی ک برای من نوشتن پدرم اینطوری باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید پاکسازی بشی .اتفاقات خونتونو هیچ کس نفهمه تا به سر انجام برسه .

پاکسازی گفتم انجام بده یکی با شمع تراپی ولی خب اتفاقای خونمون توسط مادرم همه جا گفته میشه واقعا نمیدونم چیکار کنم تا یه اتفاقی میوفته خانوادش با خبر میشن

پاکسازی گفتم انجام بده یکی با شمع تراپی ولی خب اتفاقای خونمون توسط مادرم همه جا گفته میشه واقعا نمید ...

اشتباه میکنه بچه ش عذاب میکشه خوب ..قیمت چند دادی پاکسازی با شمعو 

اشتباه میکنه بچه ش عذاب میکشه خوب ..قیمت چند دادی پاکسازی با شمعو

یه پیج اینستاگرام هست هر چند یکبار شمع تراپی گروهی میزاره ۸۰تومن خیلیا ازش نتیجه گرفتن رحمانی انجام میده دیگه تمام اداب نماز پ قرآن خوندنشو خودش انجام میده مثلا زمانای خاص انجام میده ماه محرم صفر و تولد یه امام معصوم پیش اون برای امروز میخاد بگیره انجام دادم ببینم خدا چی بخاد واقعا انرژی منفی روی زندگی من داره خفم میکنه 

یه پیج اینستاگرام هست هر چند یکبار شمع تراپی گروهی میزاره ۸۰تومن خیلیا ازش نتیجه گرفتن رحمانی انجام ...

منم دارم تو اینستا فکر میکنم الکیه .نتیجه همه رو میذاره .چندبارم میرم میگم توضیح بدین تو ضیح میده بهم میگه بیا پاکسازی سنگینی خیلی داری چند تان نمیتونم اعتماد کنم میگم الکی میره شمع میذاره یعنی پاکسازی شدم نمیدونم چکار کنم برای من ۱۶۰ گفت اونم گروهیه خوب برای تو ارزون گفته

منم دارم تو اینستا فکر میکنم الکیه .نتیجه همه رو میذاره .چندبارم میرم میگم توضیح بدین تو ضیح میده به ...

اره اینی که من میگم فقط شمع تراپی انجام میده و فا..لل ولی خیلی ازش رضایت دارن چون نفسش حقه میدونی هر موقعی هم نمیزاره یه زمانای خاصی میزاره هر روز رضایت میزاره 

منم دارم تو اینستا فکر میکنم الکیه .نتیجه همه رو میذاره .چندبارم میرم میگم توضیح بدین تو ضیح میده به ...

ببین عزیزم اینکه بدونی چی داری دعا یا سنگینی رو باید یکی که واقعا بلده بهت بگه من هرچی تک نیت میگیرم میگه سنگینی دیده میشه پدرت نه قطع نمیده در واقع دو دلی یچیزی نمیزاره جواب مثبت بده