2777
2789

خانما سلام لطفا راهنمایی کنید اگر ممکنه خانما من عقدم و رابطه کامل داریم مجبور شدم یک بار قرص اورژانسی مصرف کنم الان از تاریخ پریودم گذشته و من پریود نشدم ب نظرتون ب خاطر مصرف قرص هست؟یا شاید من حامله ام؟

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمال هردو هس ولی من میخورم ب ۱۰روز نکشیده پری میشم چن ساعت بعد رابطه خوردی؟

وقتی درکنارم نیستی گویی گمشده ایی دارم که چون سرگردانان پیاپی در جستجویش هستم گمشده ایی عزیزو دوستداشتنی دلخوشی روزهای سختم شادی بخش قلب خستم تو بهترین هدیه ی خداوند بمن هستی پسرم👶....................‌‌............من donya1377 سابق هستم میدونم اسم کاربریم سخته معنیش عشقم رهام هستش ولی بهم بگین دنیا😄

خیلیاباقرص اورژانسی باردارشدن .

لطفانریزین سرم ولی آخه توعقدرابطه کامل دارین بعدعروسی لذتی هم داره براتون ؟؟؟

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
من اورژانس خوردم ۱۰ روز بعدش پریود شدم  هنوز ک هنوز پریودم دو هفتس  چرا بند نمیاد

من چندوقت پیش یبار خوردم به غلط کردن افتادم

فکر کنم بیشتر از یه ماه طول کشید تا بند بیاد.آخراش لکه بینی بود

فکر کنم با بدن توام مثل بدن من قرصه سازگار نبوده

بچه ها ممکنه قرصای اورژانسی کلا نظم قائدگی رو بهم بزنه؟من بار اخری ک استفاده کردم 4 تا ال دی خوردم ولی ب قدری حالم بد شد که 4 تای بعدیش وه 12 ساعت بعدشه نخوردم.از اون ب بعد کلا پریودم ریخته به هم 

ای آینه!هم صحبت من باش که عمریست بی سنگ  صبور است؛ دل تنگ صبورم..💔