2777
2789

من ی دوست داشتم از ی خانواده خیلی ضعیف با ظاهر ضعیف با ی مرد اروپایی آشنا شد و ازدواج کرد پسره بردش اروپا اقامت اروپا گرفت و هر چی تو ایران نداشت رو اونجا الان داره میگیره  گواهینامه و ماشین و دانشگاه و تفریح و همه چی .پسره هم حسابی عاشقشه و بهشم حسابی وفاداره

شمام بگید

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤ 

یکی از اقوام همسرم 

وضع مالی پایین پدر معتاد 

وضعشون خیلی داغون خونه زندگی داغون تو پایین ترین محله شهر 

پسره با ماشین خارجی ازونا ک سقف نداره اومد خاستگاریش 😫

i عشق آرمان مامانه رومیسا 💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا چرا شبیه رمانه باور میکنین؟؟

بخدا اگه دروغ بگم

شانس عجیبی داره در حدی که از ایران رفت مامان بزرگم گفت حضرت زهرا حتما براش نماز خونده

من یه دوست داشتم پسر توی رشت نمونده بود از دست این

مرد زن دار و مطلقه و مجرد براش فرقی نمی‌کرد فقط می‌کند از مردا

الان با یه پسر کم سن خوش تیپ هوش هیکل پولدار خانواده دار ازدواج کرده مادرشوهر خواهرشوهر جاری نداره چنان بهش احترام میزارن خانواده شوهرش 

اونوقت منی که جز شوهرم با کسی نبودم تو زندگیم مادرشوهرم به اندازه موهای سرم بهم تهمت و افترا زده

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

دختر عمم،خونه پدرش وضعیت مالی افتضاح بود جوری که همه کمکشون میکردن با یه پسره آشنا شد پسره مهندسه ازدواج کردن،زندگی خودش که هیچ زندگی خانوادشم از این رو به اون رو شد،سفرهای خارجی،خونه و ماشین لوکس ،دیگه هرچیزی که به ذهنت برسه،ولی دختره جنبشو نداره اصلا

شاید دوست داری این اتفاق برا خودت بیفته

والا اون دوستم انقدر اواخر رفتنش بدجنسی و بدذاتی کرد به هر کی بگی چیکارا کرد به ذاتش لعنت میده