2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حنای خالیه ،حنای سبز سه ساعت گذاشتم رو موهام قاطیشم چیزی نبود

آهان....من حنا و قهوه و چند تا چیز دیگه اضافه کردم رنگ موهام تغییر نکرد فقط تو آفتاب یکم تن شرابی داشت

خدایا شکرت..... بخند...چون غم تو ،دنیا را عوض نمی کند....زندگی حاصل عشق است و امید  
دوستم میشه کامل توضیح بدی؟! قهوه یا کاکایو؟نسبتاشم بگو لطفا.دعات میکنم

من کاکائو داشتم میریختم

زیادم میریختم قهوه هم اگه داشتم میزدم داخلش

اول حنا رو با اب داغ خیس میکردم داخلش ابغوره و ابلیمو و کمی روغن زیتون و کاکائو و زرده تخم مرغ میزدم

میگذاشتم تا صبح تو سرم میموند

خیلی قشنگ میشد

مخصوصا اینکه چندین بار که گذاشتم بیشتر خودش رو نشون داد

من موهامم خوب رنگ میگیره خدایی

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
من کاکائو داشتم میریختم زیادم میریختم قهوه هم اگه داشتم میزدم داخلش اول حنا رو با اب داغ خیس میکرد ...

جواب میده واقعا امتحان کنم😁

خدایا اگه منو لاغر نمیکنی لااقل دوستامو چاق کن😁😂😎
خانما من باردارم چطوذی حنابزارم یکم رنگ بگیره موهام.کمکم کنیدیکم من رنگ شیمیایی میترسم حتی بگن ضررند ...

اها راستی اینو تو اینترنت خوندم👇

برای درست کردن انواع ماسک حنا و نگهداری این ماسک ها به هیچ عنوان از ظروف فلزی استفاده نکنید زیرا فلزات می توانند با این ماسک ها واکنش شیمیایی دهند.

جواب میده واقعا امتحان کنم😁

الان دیگه رو موهای شما نمیدونم😁😁

چون من روی موهای خودم که چیزی نداشت و راحت رنگ میگیره گذاشتم

ولی امتحان کن مفید هم هست

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
الان دیگه رو موهای شما نمیدونم😁😁 چون من روی موهای خودم که چیزی نداشت و راحت رنگ میگیره گذاشتم ول ...

باشه مرسی

خدایا اگه منو لاغر نمیکنی لااقل دوستامو چاق کن😁😂😎

سلام عالی شدع موهات. باورنکردنیه.عالیه واقعاااا

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ 

بچه ها یه بار حنارو با چندتاچیز قاطی کردم عصر زدم سرم، بعد کلاه سرکردم و خوشحال خابیدم،فردا ظهرش شستم.....بقدری موهام ریخت که حدنداشت!!!!:هرچی میشستم فقط مو میریخت!!! حواستون باشه ببینید چندساعت استاندارشه،بیشتر بزارید فاتحه...

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ