بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
با کاکائو و ابغوره و زرده تخم مرغ بزن خیلی خوش رنگ میشه کاکائو رو هم زیاد بزن من این کارو کردم هر ...
دوستم میشه کامل توضیح بدی؟! قهوه یا کاکایو؟نسبتاشم بگو لطفا.دعات میکنم
👏مهم نـیست چه چیـز بہ یـک زن بـدهی,هرچہ بدهـــے آنـــــرا بهترمیـسازد:نطـفہ ای بہ اوبــده...فرزنـــدے بہ تـوخــواهــدبخشــــید!خــانہ ای بہ اوبـــده,ازآن کـاشـانہ ای خواهد سـاخت!لـبخندی بہ او بـــده,قلـبـ❤ـش رابہ توخواهـــدبخــشید!زن آنچــــہ را بــہ اوبـدهنــــد,تـکثیــــرمےکنـــــدوپژواکـــــ مےبخـــشد!پـس اگــربــہ اوزنــــدگےِ جـــهنــمــے بـدهـے,تــعجــب نکـــن کــہ از آن جـــهـنــمـــے بـــزرگـــتر بــــرايــت بـــســازد!👌👌👌
خانما من باردارم چطوذی حنابزارم یکم رنگ بگیره موهام.کمکم کنیدیکم من رنگ شیمیایی میترسم حتی بگن ضررند ...
حنا رو با چای خشک و روغن زیتون و آب مخلوط کن اگر موهای خشکی داری زرده تخم مرغ بهش اضافه کن اگر موهای چربی داری سفیده تخم مرغ اضافه کن من 9ماهی میشه ک استفاده میکنم هر هفته یا هردوهفته..خیلی برای ریزش مو خوبه
دوستم حنا رو با چهل گیاه که از عطاری تهیه میکرد استفاده میکرد اونم خیلی خوب بود