2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با کاکائو و ابغوره و زرده تخم مرغ بزن

خیلی خوش رنگ میشه

کاکائو رو هم زیاد بزن

من این کارو کردم هر جا میرفتم خوششون میومد

یه بارم ارایشگاه رفتم طرف کپ کرد حناست😁😁😁

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
واقعا با حنا؟ 🤤🤤 چه عالی در اومده 😍 موهات مشکی بود؟

نه قهوه ای روشن وای مرسی چه عجب تعریف کردی ذوق کردم

خدایا اگه منو لاغر نمیکنی لااقل دوستامو چاق کن😁😂😎
بنفش که نه شنیدم یه تن شرابی میده فردا شب میزنم عکسش میزارم

مبارک باشه عزیزم. ..اتفاقا قشنگه مثل شرابی شده....حنا با چی قاطی کردی که این رنگی شده؟آخه من دو سال پیش حنا زدم ولی رنگ موهام تغییر نکرد

خدایا شکرت..... بخند...چون غم تو ،دنیا را عوض نمی کند....زندگی حاصل عشق است و امید  
مبارک باشه عزیزم. ..اتفاقا قشنگه مثل شرابی شده....حنا با چی قاطی کردی که این رنگی شده؟آخه من دو سال ...

حنای خالیه ،حنای سبز سه ساعت گذاشتم رو موهام قاطیشم چیزی نبود

خدایا اگه منو لاغر نمیکنی لااقل دوستامو چاق کن😁😂😎
با کاکائو و ابغوره و زرده تخم مرغ بزن خیلی خوش رنگ میشه کاکائو رو هم زیاد بزن من این کارو کردم هر ...

دوستم میشه کامل توضیح بدی؟! قهوه یا کاکایو؟نسبتاشم بگو لطفا.دعات میکنم

👏مهم نـیست چه چیـز بہ یـک زن بـدهی,هرچہ بدهـــے آنـــــرا بهترمیـسازد:نطـفہ ای بہ اوبــده...فرزنـــدے بہ تـوخــواهــدبخشــــید!خــانہ ای بہ اوبـــده,ازآن کـاشـانہ  ای خواهد سـاخت!لـبخندی بہ او بـــده,قلـبـ❤ـش رابہ توخواهـــدبخــشید!زن آنچــــہ را بــہ اوبـدهنــــد,تـکثیــــرمےکنـــــدوپژواکـــــ مےبخـــشد!پـس اگــربــہ اوزنــــدگےِ جـــهنــمــے بـدهـے,تــعجــب نکـــن کــہ از آن جـــهـنــمـــے بـــزرگـــتر بــــرايــت بـــســازد!👌👌👌
خانما من باردارم چطوذی حنابزارم یکم رنگ بگیره موهام.کمکم کنیدیکم من رنگ شیمیایی میترسم حتی بگن ضررند ...

حنا رو با چای خشک و روغن زیتون و آب مخلوط کن اگر موهای خشکی داری زرده تخم مرغ بهش اضافه کن اگر موهای چربی داری سفیده تخم مرغ اضافه کن من 9ماهی میشه ک استفاده میکنم هر هفته یا هردوهفته..خیلی برای ریزش مو خوبه

دوستم حنا رو با چهل گیاه که از عطاری تهیه میکرد استفاده میکرد اونم خیلی خوب بود