2777
2789
عنوان

من نمیفهمم مرد چرا باید بمونه خونه اعصاب همه رو بهم بریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 37 پست
این فقط زحمته ...زندگی منو که گرفته ازم مزخرف زورگو بد دهن خودخواه از جوونیشم همین بوده

نمیدونم والله .خودت داری باهاش زندگی میکنی بهتر از ما می‌شناسی. شاید حق با شماست. ولی آرزوی مرگشون رو نکن گلم.انشالله سر عقل بیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم شاید تنهاست میاد که زن بگیرید براشجالبه هر روز برای چی میاد؟پدر و مادرت چیزی نمیگن؟مادربزرگه چی ...

ناراحتن ولی چیزی نمیگن 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

این فقط زحمته ...زندگی منو که گرفته ازم مزخرف زورگو بد دهن خودخواه از جوونیشم همین بوده

به مادر بزرگت بگو  خونه نگهش داره  نذاره بیاد خونه شما 

،مامان و بابای خودت رو بگو شاکی هستی از این وضعیت  یا درستش کنید یا میرم خونه مجردی میگیرم 🥴😅

نگو بمیره گناه داره.ولی با بقیه حرفات موافقم .مادرشوهر منم همینه فقط بلده غر بزنه آدم میره پیشش افسرده میشه یه چیزو ۵۰۰بار تکرار میکنه به زمین و زمان گیر میده میرم خونش یه تیکه چیزی نمیتونم دهنم بزارم چارچشمی نگاه میکنه 

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
به مادر بزرگت بگو خونه نگهش داره نذاره بیاد خونه شما ،مامان و بابای خودت رو بگو شاکی هستی از این و ...

من میگم ۸ ساله شبانه روز دارم کار میکنم خونه جدا بگیرم ۵۰ درصد علتش اینه 

سنشم زیاده یه چی بین ۸۰ تا ۹۵ سال 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

زن بگیرین براش

زن داره 

نگو بمیره گناه داره.ولی با بقیه حرفات موافقم .مادرشوهر منم همینه فقط بلده غر بزنه آدم میره پیشش افسر ...

همه از دستش فرارین 

من جوابشو میدم از من متنفره 

گربمو گرفت با لگد زد گربم پرت شد 

من از پدر بزرگ مادر بزرگ مادری متنفرم مخصوصا مادر بزرگم یه آدم شیطان صفت حسود دورو گوشت تلخه

از جوونی اینجوری بودن ذات بد تغییر نمیکنه