2777
2789
عنوان

دروغ گفتن قبل ازدواج

235 بازدید | 27 پست

نمیدونم این حرف من چقدر درسته ولی تو سایت خیلیییی زیاد میبینم وقتی یه خانومی به اصطلاح باکره نیست یا حتی دوست پسر داشته یا چیزی شبیه به این و برای نامزد،دوست پسر فعلی یا خواستگارش این مسئله مهمه خانوما میگن بهش چیزی نگو 

ولی خب اخلاقیات چی میشه ،قحطی ادم که نیومده بالاخره یه ادمی پیدا میشه که شرایط شما براش مهم نباشه ولی وقتی شخصی داره رک عنوان میکنه این چیزا براش مهمه و شما به خاطر اینکه تموم نشه و به ازدواج ختم شه دروغ میگین به این فکر نمیکنید ماه پشت ابر نمیمونه و اگه بعد از ازدواج متوجه بشه دروغ گفتین به جای اینکه یه خواستگار و از دست بدین یه زندگی از هم میپاشه؟؟؟

اینم بگم خودم به نظرم ارزش زن در این چیزا نیست مثال بود جهت اینکه چرا انقدر اینجا به دروغ و مخفی کاری تشویق میکنن همه رو 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی داره

میبینی ی دختره بهش تجاوز شده

یا با ی پسر فقط رابطه داشته و اعتماد کرده پسره ولش کرده الانم داره خوش و خرم زندگیشو میکنه انگار نه انگار و بعدشم توبه کرده اصن

یا دوست پسر داشته حالا تموم شده رفته اصلا له اون طرف فکرم نمیکنه

و در اخر اینکه برای خیلی از خانوما هم این قضیه مهمه اما ایا مردا میان بگن؟نهاایتا بگن اره مثلا با ی نفر 

قبول دارم جالبه خانما همو تشویق به دروغگویی میکنن... اما اگر یه مرد دروغ بگه تا ته جد و آبادشو میارن جلو چشمش... دروغ چه واقعی چه مصلحتی اونم. تو امر زندگی مهم و نابخشودنی. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
اونا باید از قبل به این چیزا فک میکردن که بعدا دروغ نگن

ببینید من خودم اگر شخصی میومد بهم میگفت برام گذشته ات مهمه حتی اگه گذشته ام پاک و بدون هیچ چیزی بود باهاش وارد ارتباط و مسیر ازدواج نمیشدم 

چون به کسی حق نمیدم طلب وقتی و که تو زندگی من نبوده از من بخواد اما حرفم اینه وقتی کسی براش مهمه چرا دروغ اخه؟شما شرایطتون به هم نمیخوره دیگه رها کنید بره 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

خب مگه مردها کارایی کردن رو میگن

اگه برای شما مهمه کارایی که کردن همون اول شمام عنوان کنید ولی وقتی کسی رک میگه براش مهمه زندگی و بر پایه دروغ شروع نکنید ولش کنید بره ادمی که میخواد و پیدا کنه یکیم پیدا میشه با شرایط شما جور باشه 

من یه دوست پسر داشتم ولی کاری با هم نکردیم اگ بخوام ازدواج کنم چرا باید ب بعدی بگم دوس پسر داشتم چه ...

نمیگم اول کاری بگین میگم اگر از شما پرسید و گفت برام مهمه نباید مخفی کنید 

ببینید من خودم اگر شخصی میومد بهم میگفت برام گذشته ات مهمه حتی اگه گذشته ام پاک و بدون هیچ چیزی بود ...

من خودم گذشته طرف برام مهم نیس برا ازدواج درصورتیکه خودم با کسی رابطع نداشتم

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
اگه برای شما مهمه کارایی که کردن همون اول شمام عنوان کنید ولی وقتی کسی رک میگه براش مهمه زندگی و بر ...

والا منو که با دروغ گول زدن مثلا من رو سیگار خیلی حساس بودم متاسفانه سیگاری شدیدم بود اصلا با این شرط بله گفتم ولی اون با کمال پررویی دروغ گفت حتی اهل چیزای دیگه هم بود پدرم دراومد تا آدمش کردم