2777
2789
عنوان

دروغ گفتن قبل ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 27 پست
بستگی دارهمیبینی ی دختره بهش تجاوز شدهیا با ی پسر فقط رابطه داشته و اعتماد کرده پسره ولش کرده الانم ...

اصلا من حرفم این نیست روابط قبل ازدواج ارزش یه دختر و پایین میاره حتی اگه خودم کسی بهم میگفت برام مهمه قبل من رابطه نداشته باشی حتی اگه نداشتمم ردش میکردم چون منطقی نیست این حرف ،حرفم اینه وقتی کسی میگه برام مهمه این چیزا چرا زندگی و ادم باید با دروغ شروع کنه خب بگین من داشتم دیگه خودش تصمیم میگیره که بمونه یا بره 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

اگه برای شما مهمه کارایی که کردن همون اول شمام عنوان کنید ولی وقتی کسی رک میگه براش مهمه زندگی و بر ...

تحقیق کردن خیلی مهمه عزیزم مطمعن باش دختری که روابط متعدد داشته و با چند نفر بوده همچنین پسرشم بالاخره با تحقیق میشه متوجه ش شد هر چقدرم که دروغ بگن

شهر ما که کوچیکه و به راحتی با تحقیق کردن متوجه میشیم

اما غیر از این بنظرم لزومی نداره همه چیو به طرف بگیم من خودم یک سری چیزارو از شوهرم دوست نداشتم بدونم بهش گفتم بهم نگو من تحمل شنیدنشو ندارم فقط قول بده هر چی تو گذشتت بوده تو همون گذشته بمونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبول دارم جالبه خانما همو تشویق به دروغگویی میکنن... اما اگر یه مرد دروغ بگه تا ته جد و آبادشو میارن ...

دقیقا بحث من رابطه قبل از‌دواج نیست کسی حق نداره طلبکار گذشته ای باشه که داخلش نبوده ،بحثم دروغ گفتن اول زندگیه 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

شما بخواه بگهبه گفته اونم اتکا نکن و تحقیقات زیادی درباره خودش و خانواده اش انجام بدید

من ازدواجمو کردم بیست ساله متاسفانه به ندرت آدم راستگویی پیدا بشه حتی اونیم که راست میگه بقیه باور نمیکنن میگن خدا میدونه چقدرشو مخفی کرده

اصلا من حرفم این نیست روابط قبل ازدواج ارزش یه دختر و پایین میاره حتی اگه خودم کسی بهم میگفت برام مه ...

چون نود و نه درصد مردای ایرانی جنبه ی دونستنش رو ندارن حتی اونایی که از حیوون ماده هم نگذشتن

والا منو که با دروغ گول زدن مثلا من رو سیگار خیلی حساس بودم متاسفانه سیگاری شدیدم بود اصلا با این شر ...

خب ببینید چقدر حس بدی دارین،حس فریب خوردن دارین 

منم حرفم اینه وقتی کسی چیزی براش مهمه و شما اون چیز و ندارید بهتره اصلا با هم نمونید به هم نمیخورین و هر کس بره دنبال شخص مورد نظرش 

تحقیق کردن خیلی مهمه عزیزم مطمعن باش دختری که روابط متعدد داشته و با چند نفر بوده همچنین پسرشم بالاخ ...

خب ببینید حرف منم همینه شما دوست نداشتی بدونی ،یکی هم هست دوست داره بدونه در چه حدی بوده باید صادق بود همین 

جزئیات و نگین اما اگه چیزی برای کسی خیلی مهمه حداقل بگین انجام دادین یا نه همین 

تحقیق کردن خیلی مهمه عزیزم مطمعن باش دختری که روابط متعدد داشته و با چند نفر بوده همچنین پسرشم بالاخ ...

بله اتفاقا همونایی که همه کار کردن خیلی زرنگ شدن هرکسی رو که بخوان میتونن بدست بیارن چون تجربشون زیاده بلدن چیکار کنن 

چون نود و نه درصد مردای ایرانی جنبه ی دونستنش رو ندارن حتی اونایی که از حیوون ماده هم نگذشتن

خب پس اگه همه حقیقت و بگن ،نود و نه درصد مردای ایرانی کم کم متوجه میشن ارزش زن دیگه تو این چیزا نیست و مجبور به انعطاف میشن 

در واقعیت کسی گوش نمیده متاسفانه

امیدوارم ارزش صداقت یکم بره بالا بین مردم ما 

خب ببینید حرف منم همینه شما دوست نداشتی بدونی ،یکی هم هست دوست داره بدونه در چه حدی بوده باید صادق ب ...

من قبل شوهرم یه دوست پسر داشتم که هیچ کاریم نکرده بودیم واقا

گفتم و پشیمونم

میگم که جنبشو ندارن اکثرا حتی اونایی که میگن دارن تا مدت ها ازم سوال میپرسید راجب همین قضیه تا از زیر زبونم همه چیو بکشه  

من قبل شوهرم یه دوست پسر داشتم که هیچ کاریم نکرده بودیم واقاگفتم و پشیمونممیگم که جنبشو ندارن اکثرا ...

باز ما یه چند ماهیی تو دوستیمون جدا بودیم وقتی برگشتیم همسر من پرسید راجب اینکه رابطه ای داشتم یا نه گفتم یکی دو تا قرار از پیش تعیین شده رفتم ولی به جایی نرسید دیگه نه جزئیات پرسید نه چیز دیگه ای