2777
2789

امضام رو بخونید متوجه میشین حالا بعد گذشت ماه های زیادی هم صحبت شدیم

کلی قسم و قرآن و مرگ عزیزاش رو قسم خوردن که اون خیانت نکرده و بعد اینکه کات کردم وارد رابطه دیگه ای شده

من فقط میخواستم یه فرصت بدم هرچند میدونستم نتیجش هیچه

از روزی که دوباره با هم حرف زدیم تقریبا همه چی خوب بود و هرروز میگفت کی میرسه روزی که دوباره همو ببینیم کاش این دوری زودتر تموم بشه و....

الان چند روزی میشه که بازم سرد شده بی دلیل نیست میدونم بازم سرگرم یکی شده(دیگه برام مهم نیست)همش میگه هیچی درست نمیشه تو به فکر خودت باش از این حرفا

من میخوام اینبار واقعا تمومش کنم اما یه حرفی بزنم یا کاری کنم که اونم آتیش به جونش بیفته

همونطوری که من به هیچ آدمی نمیتونم اعتماد کنم و اذیتم اونم یجوری اذیت بشه

بنظرتون چیکار کنم

لطفا لطفا نگید خب همینجوری تموم کن میخوام مشورت بگیرم چیکار کنم و بعدش تموم بشه...

الان یه پیام داده هنوز سین نزدم

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده
زجرش بده بعد تمومش کن

خب چجوری اینو نمیدونم

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ جوابی نده و سین نکن

البته اگر برای خودت ارزش قائل هستی

بی محلی بدترین تنبیه هست 

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!
زجرش بده بعد تمومش کن

شما خودتون همجنستون رو بهتر میشناسید اگه میتونید کمک کنید

چون واقعا حقم این نیست به دلایل زیاد

هیچ جوابی نده و سین نکنالبته اگر برای خودت ارزش قائل هستیبی محلی بدترین تنبیه هست

عزیزم این وقتی سرگرمه براش مهم نیست

بی محلی وقتی مهمه که پی بقیه نباشه

چند روزی خیلی سرم شلوغ بود همش میگفت چرا دیر سین میزنی چرا سردی

ولی الان خودش اصلااااا هیچی نمیگه

بهترین کار برای اینکه خودت زجر نکشی اینه که سریع تمومش کنی ولی اگه نمیخوای دقیقا عین خودش بی محلی کن

پیاماشو بذار ۵ ۶ ساعت بعد جواب بده بگو ببخشید کار داشتم

درحالی که زده باشه انلاین بودی توی این ۵ ۶ ساعت

تا چندروز اینشکلی ادامه بده بعد بگو ببخشید ما نمیتونیم ادامه بدیم به اندازه ی کافی برای من خوب نیستی

خداحافظ

بعد هرچی گفت یا بلاکش کن یا دیلیت کن مسیجا رو

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
بهترین کار برای اینکه خودت زجر نکشی اینه که سریع تمومش کنی ولی اگه نمیخوای دقیقا عین خودش بی محلی کن ...

عزیزدلم اون الان با یکی دیگه هم هست و براش مهم نیست چندساعت یبار جواب بدم

این چندوقت که دوباره حرف زدیم یکی دو روز کار داشتم نمیرسیدیم حرف بزنیم همش میگفت چرا دیر پیام میدی چرا نیستی و...اذیت بود

الان با یکی دیگه حرف میزنه خودش و براش مهم نیست

بنظرت بگم چندوقت دیگه همدیگه رو ببینیم و اون موقع یکاری کنم؟