2777
2789
عنوان

با اینکه داداش ندارم ولی

227 بازدید | 14 پست

از اینکه سه تا دایی دارم🥲

با اینکه سال به سال همو می‌بینیم ولی وقتی میبینمش حس غرور دارم و واقعا دوسشون دارم  بسیار خوش اخلاق و جذاب با اینکه دیگه سنشون ۵۰ ۶۰ میخوره 

شما چی؟🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یکی از داییامو خیلی دوس دارم با اینکه خیلی ندیدمش هیچکسو تو اقوام اندازه اون دوس ندارم

اره منم همینم🥲

خیلی خیلی دوسشون دارم واقعا انگار پشتوانه هام هستن 

دایی بزرگم با اینکه من الان بزرگ شدم و ۱۸ سالمه اما هر وقت از شهرستان میاد خونمون و میبینه من خوابم میاد کنارم تو خواب اینقد بغلم میکنه تا بیدارم میکنه😂😭❤️

منم داییم برام برادر بزرگتر بود و خیلی رفیق بودیم تااینکه زن گرفت دیگه رفتارا جوری شد که خودم فاصله گرفتم الان فقط فامیله ولی قلبا دوسش دارم

لطفا درخواست دوستی ندید
منم داییم برام برادر بزرگتر بود و خیلی رفیق بودیم تااینکه زن گرفت دیگه رفتارا جوری شد که خودم فاصله ...

وااااا چرا؟ 

معمولا زن میگیرن واسه خواهر زاده فرقی نمیکنه که 😐

عه چرا؟ دایی و داداش نداری؟

ن داداش ندارم

طرف پدریم با پدرم ک کلا نبودن

دایی هم دایی نیست ک بهش افتخار کنم

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

من هم روزی به خاطر وجود چهار دایی که داشتم حس خیلی خوبی داشتم بلاتشریف مثل حضرت یوسف علیه السلام که به وجود یازده برادر خود افتخار میکرد ولی از همون برادرها ضربه خورد. روزی که به وجود داییهام در ذهنم افتخار میکردم نمیدونستم که همون روز سرنوشت برام تغییر کرده بعدها شرایطی پیش اومد که روابط صمیمی تبدیل شد به صد پشت غریبه. 

افسوس و یاد گذشته ها به خیر 

من هم روزی به خاطر وجود چهار دایی که داشتم حس خیلی خوبی داشتم بلاتشریف مثل حضرت یوسف علیه السلام که ...

البته دایی های من هم کم از کلاهبرداری و اینا برامون نزاشتن ولی خب بازهم...