2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من صمیمی ترین دوستم که۲۱سال دوست بودیم یه روزبی دلیل بهم پیام دادکه خواست بهم بفهمونه میخوادقطع ارتباط کنه رهاش کردم استوریاشومیبینم لایک میکنم امااون نمیبینه ومیخوادبگه بی اهمیته خب من چراحرصشوبخورم هرچی هم باشه دوسته دیگه یجورایی غریبس

من صمیمی ترین دوستم که۲۱سال دوست بودیم یه روزبی دلیل بهم پیام دادکه خواست بهم بفهمونه میخوادقطع ارتب ...

اره دقیقا غریبس اما ادم دلش نمیخوادکسی ازدستش ناراحت بشه بعدم من خیلی معرفت گذاشتم الان اینجوری بی معرفت بازی دراورده

زیاد فکرشو نکن

توجه   ب ولله کاربر اقام ،هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

اره دقیقا غریبس اما ادم دلش نمیخوادکسی ازدستش ناراحت بشه بعدم من خیلی معرفت گذاشتم الان اینجوری بی م ...

میدونی دوستم خیلی دستش خالی بودمالی هروقت مشکل داشت من کنارش بودم یهوشانسش زداوضاعش خوب شدشاسی خریداخلاقش عوض شدسریه موضوع خیلی بی ربط خواست منوبندازه کنارخودم رفتم کنارمیگم اون منوناراحت کردامامن بازم راهمورفتم که خفتش براخودش بمونه

میدونی دوستم خیلی دستش خالی بودمالی هروقت مشکل داشت من کنارش بودم یهوشانسش زداوضاعش خوب شدشاسی خریدا ...

اره دیگ دقیقا منم گفتم دیگ بهش محل نمیدم خوبی ک ازحدبگذردنادان خیال بدکند