2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یه سوال کلی بپرسم من همزن ندارم گوشت کوب برقی دارم موقع کیک پختن میتونم از اون استفاده کنم؟

از اون نه .ولی میتونی مواد تو بریزی تو مخلوط کن که باهاش مثلا شیر موز درست میکنی 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
واقعا؟بد میشه از اون استفاده کنم؟ اخه با مخلوط کنم خیلی کصافت کاری میشه

نه که بد بشه ولی با مخلوط کن کارت به همون کیفیت همزن برقی درمیاد .اما اگه حوصله شو نداری از همونم میشه استفاده کنی .میدونی اون خیلی هوا دهی نمیکنه انگار لا به لای موادتو . ولی اگه در مخلوط کن تو ببندی دیگه کثیف کاری نداره اخه

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

اهان گوشت کوب برقیت سر همزن هم داره ؟ اگه داره که میتونی .من منظورم سر گوشت کوبش بود گفتم خوب نمیشه ها.

با سر گوشت کوبش چون له میکنه گفتم نمیشه .با سر همزنش میتونی . ولی اصولا میگن سر همزنش هم حتی برای همزدن مایعات رقیقه مثل کرپ و پنکیک و ولی کیک و شیرینی چون سفته ممکنه خراب بشه

خواهر جون منظور از خمیر مایه چیه؟من توشیرینی پزی خیلی مبتدی ام

خمیر مایه تو عکس هست یه پودری هست که باعث میشه نون به عمل بیاد .مثل کاری که بکینگ پودر توی کیک انجام میده