2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خمیر مایه تو عکس هست یه پودری هست که باعث میشه نون به عمل بیاد .مثل کاری که بکینگ پودر توی کیک انجام ...

جاری من تازگیا مدام شیرینی های مختلف رو درست میکنه میاره خوته مادرشوهرم که همه ببینن احساس میکنم خامه رو از بیرون میگیره آخه خیلی شبیه بیرونه منم دوست دارم یاد بگیرم این رفتارش باعث شده شوهرم مدام سرکوفت بزنه که تو چرا درست نمیکنی  همش از اون تعریف میکنه به نظر شما منم به اینروش های شما درست کنم خوب میشه؟من فر ندارم توستر دارم خوب درمیاد؟واقعا دارم اذیت میشم

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
جاری من تازگیا مدام شیرینی های مختلف رو درست میکنه میاره خوته مادرشوهرم که همه ببینن احساس میکنم خام ...

اره حتما تو هم دست بکار شو . منم از بیرون خامه قنادی اماده میگیرم . شما تاپیک های منو ببین هر کدوم که به سلیقه شون میخوره و درست کن . مگه چی کم داری که نتونی .حتما میتونی اصلا نترس . تو فر اگه بزاری کیفیت بهتری و داری اما تو توستر هم میشه

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
جاری من تازگیا مدام شیرینی های مختلف رو درست میکنه میاره خوته مادرشوهرم که همه ببینن احساس میکنم خام ...

به نظر همین فردا که روزه مادره یه چیزی درست کن ببر . هر چیزی که برات راحت تره .کم کم شروع کن با چیزای ساده تر .

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
اره حتما تو هم دست بکار شو . منم از بیرون خامه قنادی اماده میگیرم . شما تاپیک های منو ببین هر کدوم ک ...

عزیزم خامه قنادی رو میتونم تو فریزر نگه دارم؟اگر سوالی داشتم میتونم مزاحمت بشم؟

عزیزم خامه قنادی رو میتونم تو فریزر نگه دارم؟اگر سوالی داشتم میتونم مزاحمت بشم؟

این چه حرفیه اخه خوشحال میشم جواب بدم . بهت درخواست دوستی میدم که هر وقت خواستی دیگه تاپیک نزنی و من زودتر میبینم.

تو فریزر نگه نداری بهتره چون بعد که یخش باز میشه شل میشه .من همیشه برحسب نیاز میخرم .سیصد گرم .نیم کیلو .یک کیلو هر چقدر بخوای میدن.حتی دو سه روز زودتر هم میتونی بخری بزاری یخچال. 

این چه حرفیه اخه خوشحال میشم جواب بدم . بهت درخواست دوستی میدم که هر وقت خواستی دیگه تاپیک نزنی و من ...

ممنون خواهری حتما امتحان میکنم اگر سوال داشتم بهتون میگم عزیزم

ممنون خواهری حتما امتحان میکنم اگر سوال داشتم بهتون میگم عزیزم

هر سوالی خواستی هر دستوری که میخوای بپرس خوشحال میشم