2777
2789
عنوان

چقدر دوس دارم چادری بشم

879 بازدید | 75 پست

عمرم توی هیئت و خدمت به امام حسین بگذره ولی شوهرم چادر رو دوس نداره.تا ۲۰ سالگی حجابم چادر بود ۲۴ سالگی ازدواج کردم.بابام چقدر گفت مینا چادرت رو دوباره سر کن من گوش نکردم.چقدر به چالش و آفت روزگار دچار شدم تا ازدواج کردم.الان دلم له له میزنه برای سیاهی خیمه پیاده روی اربعین نوکری برای امام حسین روضه مداحی وای من میمیرم برای چایی ریختن و ایستگاههای صلواتی برای سیاهی چادرم حال خوبم زیر اون فضای آروم بخش فضای حرم و دعای عرفه انقدر غرق لذت بودم که اطرافیانمو نمیدیدم سرم توی لاک خودم بود توی حاله ی آرامشی که دورم بود.وای من میمیرم برای اون روزا.الان ۳۵ سالمه و هر روز با خودم توی کلنجارم بین زمین و آسمون بلاتکلیفم.خواهشا معیاراتونو برای ازدواج بشناسید خودتونو بشناسید ببینید حال خوبتون توی چی خلاصه میشه.همسر من به معنای واقعی انسانه همه جوره همراهمه ولی انقدر شلوغه که اولویتش تامین مالی و ارتقای شغلی و ایناس دربست در خدمت خانوادس ولی مثل من اهل مداحی و روضه نیس.حتی ده روز محرم موزیک میزاره.نمیگم از ازدواجم پشیمونم ولی دلم له له میزنه برای اون فضایی که توی تجردم دنیام بود 💔

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخراین تاپیک ها دعواست

بی حاشیه ترین تاپیکه هر فردی با یه فضا ارتباط میگیره

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
چادر واقعا خوبه انتخاب میشی تاانتخاب میکنی

انتخاب میشی تا انتخاب میکنی؟

سعی کن گلم خودت جوری ک دوست داری باش تو دلت تمونه

چادر دوست داری پس بسم الله

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

من اینطور فکرمیکنم برا چادری شدن منظورم بوداستادم میگه نبایدکسی مانع چادری شدنت بشه حتی شوهر درمورد ...

میفهمم.گفتارش مانع نیس رفتارش نشون میده دوس نداره

میفهمم.گفتارش مانع نیس رفتارش نشون میده دوس نداره

چه گفتارچه رفتار شما برااخرت خودتون این انتخاب رومیکنی  همه هم باید ب تصمیمتون احترام بزارن چ دوس داشته باشن چ نداشته باشن

شوهر چه شرعا چه قانونا حق مخالفت با چادرپوشیدن شما رو نداره

مخالفت نمیکنه رفتارش این رو نشون میده میگم دوس نداری، میگه از روز اول اینجوری ندیدمت انگار داری ادا درمیاری 🤦‍♀️

چه گفتارچه رفتار شما برااخرت خودتون این انتخاب رومیکنی همه هم باید ب تصمیمتون احترام بزارن چ دوس دا ...

اون روز همه تنهان

چادر یه نماده ولی وقتی روی تن میشینه روی خیلی از رفتارا تاثیرگذاره من تجربه داشتم