2777
2789

مثلا کانال های تلگرام نشون نمیدن که کیا توش عضون حالا از کجا بفهمم اون طرف مورد نظرم تو اون کانال عضوه یا نه؟ هیچ دسترسی هم به گوشیش ندارم

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

خودت تو اون کانال عضو شو بعد وارد پیوی طرف شو اون قسمت چنل های مشترک برو اگه تو چنل باشه مشخص میشه

مرسی عزیزم فقط نمیخوام خود طرف بفهمه 

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت توی اون کانال عضو بشو.

بعد بروی توی صفحه چت خددت با اون، بزن روی اسمش و ببین توی چه گروه‌های مشترکی عضوین، اگه عضو باشه نشون میده

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

اون متوجه نمیشه

اما اگه اون کانال تعداد اعضاش خیلی کمه با یه اکانت دیگه این کارو انجام بده

خودت تو اون کانال عضو شو بعد وارد پیوی طرف شو اون قسمت چنل های مشترک برو اگه تو چنل باشه مشخص میشه

الان من داخل پی وی شدم تو کدوم قسمت برم؟ 

اصلا متوجه نمیشه 

شما وارد پیویش شو 

بزن رو پروفایل 

ی قسمتی اون پایین زده چنل 

اگه باشه مشخص میشه

اگ متوجه نشدی آیدی تلگرام بذار شات بفرستم 

خودت توی اون کانال عضو بشو.بعد بروی توی صفحه چت خددت با اون، بزن روی اسمش و ببین توی چه گروه‌های مشت ...

اگه تاحالا هیچ چتی نداشتیم بازم ممکنه؟

اون بالا بزن روی اسمش

بعد اگه تو یه گروه یا کانال عضو باشی اونم عگعضو باشه پایین نشون میده