2777
2789

بچه ها من خیلی تصویر ازدواجمون از بیرون برام مهمه نمیدونم چرا.

من سطح خونوادگیم از شوهرم پایینتره، سطح مالیمون خیلی خیلی پایینتر از سطح مالی خونواده شوهرمه‌ خونواده شوهرم کلا سرشناسن همه تو شغل خودشون خیلی معروفن، من پدرم اعتیاد داشتن وضع مالیمونم متوسط رو به پایین ولی تحصیلاتم بالاست و در سطح شوهرمه، از نظر ظاهریم بقیه میگن خوشگلی و خیلی سری از شوهرت. همش میترسم ار بیرون این شکلی به نظر بیاد به خاطر خونواده و پول شوهرم باهاش ازدواج کردم. یا اون چون من خوشگلم(به اعتقاد بقیه) باهام ازدواج کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب گيريم كه به نظر بياد. چيكار ميكني؟جدا ميشي؟ميتوني هانوادت رو عوض كني؟

عزيزم مردم اينقدر مشكلات دارن كه حواسشون به زندگيه بقيه نيست. اگر هم باشه بذار اينقدر فضولي كنن تا چششون درار. مهم اينه كه خوشبخت باشي عزيزم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

اصلا فرض کنیم اینجوری فکر هم کنن میخوای جدا بشی به خاطر فکرشون؟

خودت که میدونی اصل ماجرا چیه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم